Oneplus cihazlarında server kayıt atılır mı? (Oneplus 13)

Hocam vivo x100 pro ultra x200 pro beni kamera konusunda cezbediyor. Kayıt olsa x200proyu alırdım direkt. Telefoncunun demesiyle bence bir işe kalkışmayın çünkü ben hiçbir yerde duymadım gelcek diye kimsede bilmiyor nolcak.
Ya hocam valla bi ara direkt parayı verip sıfır S24U almayı düşündüm yaz tatilinde 2 ay tanıdığımın yanında çalışıp. Aylık 15 vericem dedi ama inşaat tabii. Hem satış fiyatı düşmez hem güvenilir. Fakat ailem izin verir mi.

Ya hocam valla bi ara direkt parayı verip sıfır S24U almayı düşündüm yaz tatilinde 2 ay tanıdığımın yanında çalışıp. Aylık 15 vericem dedi ama inşaat tabii. Hem satış fiyatı düşmez hem güvenilir. Fakat ailem izin verir mi.
Valla hocam ben sizin ailenizi tanımam bilmem etmem onu siz bilceksiniz. Bence kaçak 15 alın kurtulun hem küçük hem kompakt heç güçlü hem güzel kameralı.

Valla hocam ben sizin ailenizi tanımam bilmem etmem onu siz bilceksiniz. Bence kaçak 15 alın kurtulun hem küçük hem kompakt heç güçlü hem güzel kame
Sizce değer mi yani paranız olsa S24U almaya? Satış fiyatı falan. Yoksa Apple'dan 16 mı alınmalı?

Sizce değer mi yani paranız olsa S24U almaya? Satış fiyatı falan. Yoksa Apple'dan 16 mı alınmalı?
Hocam 2. elde değerini korusun derseniz mecbur iphone alcaksınız. Eğer 0 telefon almak diyorsanız 30k benim için psikolojik sınır noktası üstüne ben şahsen vermem he milletin çok parası var 120k ya iphone alıyor o ayrı değişir herkese göre size göre mantıklısa 55-60k ya s24 ultra almak alabilirsiniz.

Yada hocam paramın tamamının karşılığını almak için bu mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla hocam ben sizin ailenizi tanımam bilmem etmem onu siz bilceksiniz. Bence kaçak 15 alın kurtulun hem küçük hem kompakt heç güçlü hem güzel kameralı.
Ya büyük ihtimal gider Xiaomi 15 alırım YD. Zaten S24U yd 2. El fiyatı çok az satılır. Eğer bütçem artarsa attığımı alırım. Hyperos'un temaları hoşuma gidiyor. Son goku teması falan var. Hem daha profosyonel çeker S24U'dan. Leica imzası var. Ayrıca kayıtları daha güvenli

Ekler

• Screenshot_2025-06-14-15-32-42-909_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-06-14-15-32-42-909_com.android.chrome.webp
    67.1 KB · Hit: 14
Yada hocam paramın tamamının karşılığını almak için bu mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya büyük ihtimal gider Xiaomi 15 alırım YD. Zaten S24U yd 2. El fiyatı çok az satılır. Eğer bütçem artarsa attığımı alırım. Hyperos'un temaları hoşuma gidiyor. Son goku teması galan var. Hem daha profosyonel çeker S24U'dan. Leica imzası var.
Hocam ben oneplus a çok sıcak gözle bakmıyorum ya. Onun yerine mesela bütçe artarsa ve kabalık sıkıntı olmicaksa 15 ultraya yönelebilirsiniz. Vivo x200 ultra önerirdim ama kaydı yok.

Hocam ben oneplus a çok sıcak gözle bakmıyorum ya. Onun yerine mesela bütçe artarsa ve kabalık sıkıntı olmicaksa 15 ultraya yönelebilirsiniz. Vivo x200 ultra önerirdim ama kaydı yok.
Hocam bana göre en iyi yazılım. Acayip özgürsünüz oneplus da. İşlemcisi en üst hasselbald lensleri var zaten bunlar film çekimlerinde kullanılan büyük kameralar. TR garantili de sorun olacağını sanmam. Android'de en premium cihaz bana göre. Sonra samsung huawei falan geliyor.

Hocam bana göre en iyi yazılım. Acayip özgürsünüz oneplus da. İşlemcisi en üst hasselbald lensleri var zaten bunlar film çekimlerinde kullanılan büyük kameralar. TR garantili de sorun olacağını sanmam. Android'de en premium cihaz bana göre. Sonra samsung huawei falan geliyor.
O kadar iyi miymiş? kimse doğru dürüst videosunu çekmedi ama.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,733
Üyeler
183,331
Son üye
non_E_fehan38
Geri