Oneplus Markası Türkiye’den Çekildi mi?

Peki realme 11 serisi Türkiye ye gelecekmiş doğru mu?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam güzel telefon lakin bu model gelsede alabilsem.
Bende 8T modeli var bayağıdır. Ama marka Türkiye'de olmayınca kılıfıdır şuyudur buyudur bulmak zor oluyor.

Bende 8T modeli var bayağıdır. Ama marka Türkiye'de olmayınca kılıfıdır şuyudur buyudur bulmak zor oluyor.
O zaman realme yada xiaomi poco ya yöneleceğim.

onu bilemiyorum
Şu varmış 26 temmuzda globalde realme gt neo 5 se tanıtılacakmış globale tanıtıldığında buraya gelirimi ona göre gt 2 alacağım.

onu bilemiyorum
Birde şu ön kamera sol tarafta olunca bir ismi var mi ben çok seviyorum öyle olunca.

Şu varmış 26 temmuzda globalde realme gt neo 5 se tanıtılacakmış globale tanıtıldığında buraya gelirimi ona göre gt 2 alacağım
Birde şu ön kamera sol tarafta olunca bir ismi var mi ben çok seviyorum öyle olunca.
bilmiyorum hocam

Siz biliyormusunuz?
Bilgim yok ama şu ekonomik durumda tam olarak gelme olasılıkları pek olağan durmuyor. Bayağıdır yok marka, gidip büyük yerlerde satılması için bir marka algısı lazım. Ülkede çoğu kişi OnePlus nedir hiç duymamıştır bile.

Bilgim yok ama şu ekonomik durumda tam olarak gelme olasılıkları pek olağan durmuyor. Bayağıdır yok marka, gidip büyük yerlerde satılması için bir marka algısı lazım. Ülkede çoğu kişi OnePlus nedir hiç duymamıştır bile.
Aynen size katılıyorum Oneplus kaliteli ve en düşük segment telefonunda bile güzel işler çıkarıyorlar lakin ben bugün vatan bilgisayara gittiğimde normalde realme gt 2 realme 10 pro plustan daha uygun bir telefon lakin peynir ekmek gibi gelen alıp gitmesi beni şaşırttı doğrusu realme ülkemizde iyi bir yerde girdi lakin Oneplus böyle bir havada olduğu ülkeye özel fiyatlandırma olarak giremez.

Bunun içinde nothing phone dahil edebiliriz tanıtımı azda olsa yapıldı gelirken.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,416
Üyeler
192,334
Son üye
CasEmir0
Geri