Enver Paşa
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
OnePlus Nord 10 5G, Samsung M32 ve Note 10S arasinda kaldim. Sizce hangisini almaliyim?
NOrd 10 güzel telefon fakat lcd ekran bu yüzden uzun vade de kullanacaksan önermem ama max 4 yıl kullanırım dersen al.OnePlus Nord 10 5G, Samsung M32 ve Note 10S arasinda kaldim. Sizce hangisini almaliyim?
Note 10sOnePlus Nord 10 5G, Samsung M32 ve Note 10S arasinda kaldim. Sizce hangisini almaliyim?
Ne alaka? Asıl AMOLED ekranlar daha kısa ömürlü. Uzun vadede ekran yanması, burn in ve sararma gibi problemler çıkartabilen bir panel türü. IPS ekranda bu sorunlar minimum düzeyde.NOrd 10 güzel telefon fakat lcd ekran bu yüzden uzun vade de kullanacaksan önermem ama max 4 yıl kullanırım dersen al.
Lcd ekranlarda baskı sonrası sarı bölge çıkıyor ve çabuk hasar alabiliyor hassaslar.Ne alaka? Asıl AMOLED ekranlar daha kısa ömürlü. Uzun vadede ekran yanması, burn in ve sararma gibi problemler çıkartabilen bir panel türü. IPS ekranda bu sorunlar minimum düzeyde.
M32 de Note 10S de alınmaz. Nord N10 ikisininden de daha iyi.
Note 10 s almanı tavsiye etmiyorum kamerası kötü kim ne derse desin odaklamıyor hiç adam akıllı pixel gibi oluyor ışıklı ortamda sadece düzgün çekiyor biraz,hem orjinal note10s var birde yurtdışı cihazı 2 adet hepsinin kamerası öyle almanı önermiyorum bulaşma note 10s e.OnePlus Nord 10 5G, Samsung M32 ve Note 10S arasinda kaldim. Sizce hangisini almaliyim?