HONOR 90 VS 23FE VS ONEPLUS NORD 3

poinee

80+
Reaksiyon skoru
56
Dostlar merhaba sizce bu 3 telefon arasından hangisi alınır ?
honor 90 mı 23fe mi yoksa oneplus nord 3 mü
ve yakın zamanda bu segmentte çıkacak telefon varsa önerirseniz sevinirim teşekkürler.

MAX bütçe ?

Oneplus'ın o modeli o kadar iyi değil. Ben olsam s23 fe yada s22 alırım.

Nord 3 25k'yı hak etmiyor
S23Fe daha mantıklı gibi işlemci kamera ve güncelleme desteği diğerlerinden daha iyi

Oneplus'ın o modeli o kadar iyi değil. Ben olsam s23 fe yada s22 alırım.
s23fe belli yarım amiral gemisi. honorun 90 modeli de amiral gemisi hiç 25k falan vermeye gerek yok honor 90 al diyen çok kişi var kamerasini çok fazla övüyorlar iyi de duruyor gibi ama güncelleme problem sanırım 2 yıl falan ömür biçiyorlar varsa fikirleriniz bekliyorum. birde s24 fe fiyat olarak nasıl gelir acaba

Mi 13T seçerdim ben, S23 FE exynos nedeniyle mantıklı bulmuyom. S22 TSMC Snapdragon olmasa da yine alınabilir duruyor.
S22 ,GT 2 Pro ,veya Mi13T bakın. Oyun telefonu istiyorsanız X6 PRO alın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

s23fe belli yarım amiral gemisi. honorun 90 modeli de amiral gemisi hiç 25k falan vermeye gerek yok honor 90 al diyen çok kişi var kamerasini çok fazla övüyorlar iyi de duruyor gibi ama güncelleme problem sanırım 2 yıl falan ömür biçiyorlar varsa fikirleriniz bekliyorum. birde s24 fe fiyat olarak nasıl gelir acaba
S23 FE geleli çok olmadı ,ve geleceğinin garantisi yok. Beklemeye değmez

Mi 13T seçerdim ben, S23 FE exynos nedeniyle mantıklı bulmuyom. S22 TSMC Snapdragon olmasa da yine alınabilir duruyor.
S22 ,GT 2 Pro ,veya Mi13T bakın. Oyun telefonu istiyorsanız X6 PRO alın
Xiomi sevmiyorum s22 biraz geride kaldı gibi gt 2 pro bakacağım telefonda oyun okeyden başka oynamam :D

honor 90 hakkında ne düşünüyorsunuz markanın amirali.
fiyatı da uygun

Honor 90 için amiral gemisi asla denemez. Amiral gemisi segmentine yakın bile değil o cihaz.

Geri