hocam güncellik olarak apple gibi bir marka sıkıntınız olmasın bozulursa yedek parçasını kolaylıkla ali expres gibi yerlerden temin edebilirsiniz açıkcası ben kullandığımda hiç ihtiyaç duymadım yedek parça gibi birşeye birtek kılıf çok zor bulunuyor onun dışında sıkıntı yok
hocam güncellik olarak apple gibi bir marka sıkıntınız olmasın bozulursa yedek parçasını kolaylıkla ali expres gibi yerlerden temin edebilirsiniz açıkcası ben kullandığımda hiç ihtiyaç duymadım yedek parça gibi birşeye birtek kılıf çok zor bulunuyor onun dışında sıkıntı yok
Kankam markanın sıkı takipçisiyim, dediğin telefonu da kullandım. Markanın çıkarttığı telefonlar süper ve tr şartlarında iyi iş yapıyor. Şu ana kadar övdüm ama nord modeli tam bir hüsrandı. Ben 3000 tl ye 2 yıl önce aldım. Şu anda zar zor kullanıyorum. Aşırı yavaş ve çok fazla kasıyor. Kullanmayı 1 yıl önce bıraktım, 2. telefon olarak kullanıyorum. Kesnlikle almanı tavsiye etmem. Poco alabilirsin ama, şu ana kadar poco telefon alıp pişman olan görmedim. Şu an poco x4 pro kulanıyorum (ismini yanlış yazmış oalbilirim) Çok memnunum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada daha önce oneplus 6 yı 4 yıl kullandım. Sonrasında oneplus 8t alacakken nord alma kararı aldım ucuz diye. Oneplus 6 dan aşırı memnundum.
Kankam markanın sıkı takipçisiyim, dediğin telefonu da kullandım. Markanın çıkarttığı telefonlar süper ve tr şartlarında iyi iş yapıyor. Şu ana kadar övdüm ama nord modeli tam bir hüsrandı. Ben 3000 TL ye 2 yıl önce aldım. Şu anda zar zor kullanıyorum. Aşırı yavaş ve çok fazla kasıyor. Kullanmayı 1 yıl önce bıraktım, 2. telefon olarak kullanıyorum. Kesnlikle almanı tavsiye etmem. Poco alabilirsin ama, şu ana kadar poco telefon alıp pişman olan görmedim. Şu an poco x4 pro kulanıyorum (ismini yanlış yazmış oalbilirim) Çok memnunum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada daha önce oneplus 6 yı 4 yıl kullandım. Sonrasında oneplus 8t alacakken nord alma kararı aldım ucuz diye. Oneplus 6 dan aşırı memnundum.