Neler Yeni

Öneri ONEPLUS NORD 12/256 ALINIR MI ?

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Bütçe
6000

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
mclaren versiyonunu uzun zaman kullandım dünyanın en kaliteli telefon markası olabilir appleden sonra kesinlikle kullanılır

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
telefonda oyun oynamayacağım, depolama, kamera ve güncellik lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

mclaren versiyonunu uzun zaman kullandım dünyanın en kaliteli telefon markası olabilir appleden sonra kesinlikle kullanılır
hocam TR'de pek bilindik bir marka değil, ayrıca bozulursa yedek parçasını bulmak zor olur mu ?

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert

hocam TR'de pek bilindik bir marka değil, ayrıca bozulursa yedek parçasını bulmak zor olur mu ?
hocam güncellik olarak apple gibi bir marka sıkıntınız olmasın bozulursa yedek parçasını kolaylıkla ali expres gibi yerlerden temin edebilirsiniz açıkcası ben kullandığımda hiç ihtiyaç duymadım yedek parça gibi birşeye birtek kılıf çok zor bulunuyor onun dışında sıkıntı yok :D

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
hocam güncellik olarak apple gibi bir marka sıkıntınız olmasın bozulursa yedek parçasını kolaylıkla ali expres gibi yerlerden temin edebilirsiniz açıkcası ben kullandığımda hiç ihtiyaç duymadım yedek parça gibi birşeye birtek kılıf çok zor bulunuyor onun dışında sıkıntı yok :D
Tamamdır hocam bi araştırayım, teşekkürler. İyi akşamlar :)

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ

Kankam markanın sıkı takipçisiyim, dediğin telefonu da kullandım. Markanın çıkarttığı telefonlar süper ve tr şartlarında iyi iş yapıyor. Şu ana kadar övdüm ama nord modeli tam bir hüsrandı. Ben 3000 tl ye 2 yıl önce aldım. Şu anda zar zor kullanıyorum. Aşırı yavaş ve çok fazla kasıyor. Kullanmayı 1 yıl önce bıraktım, 2. telefon olarak kullanıyorum. Kesnlikle almanı tavsiye etmem. Poco alabilirsin ama, şu ana kadar poco telefon alıp pişman olan görmedim. Şu an poco x4 pro kulanıyorum (ismini yanlış yazmış oalbilirim) Çok memnunum.

Bu arada daha önce oneplus 6 yı 4 yıl kullandım. Sonrasında oneplus 8t alacakken nord alma kararı aldım ucuz diye. Oneplus 6 dan aşırı memnundum.

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Kankam markanın sıkı takipçisiyim, dediğin telefonu da kullandım. Markanın çıkarttığı telefonlar süper ve tr şartlarında iyi iş yapıyor. Şu ana kadar övdüm ama nord modeli tam bir hüsrandı. Ben 3000 TL ye 2 yıl önce aldım. Şu anda zar zor kullanıyorum. Aşırı yavaş ve çok fazla kasıyor. Kullanmayı 1 yıl önce bıraktım, 2. telefon olarak kullanıyorum. Kesnlikle almanı tavsiye etmem. Poco alabilirsin ama, şu ana kadar poco telefon alıp pişman olan görmedim. Şu an poco x4 pro kulanıyorum (ismini yanlış yazmış oalbilirim) Çok memnunum.

Bu arada daha önce oneplus 6 yı 4 yıl kullandım. Sonrasında oneplus 8t alacakken nord alma kararı aldım ucuz diye. Oneplus 6 dan aşırı memnundum.
Tamamdır hocam ONEPLUS almaktan vazgeçtim, XIAOMI ve SAMSUNG'a yöneleceğim teşekkürler :)

Top Bottom