Neler Yeni

OnePlus Telefon Alınır mı ?

grant

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Grant
Bütçe
25000
Merhabalar uzun süre kullanabileceğim ve verdiğim paraya değcek telefon arıyorum. Oneplus serisi hep android kralı dendi bana bu sebepten ötürü açıkcası bu markadan istiyorum. Şuan tr'de nord 3 modeli var sadece galiba 25k. Sizece yd bulunursa mı daha mantıklı olur ? Ayrıca bütçeyi 25 üstüne çıkartamam.

Shourd

80+ Gold
Merhabalar uzun süre kullanabileceğim ve verdiğim paraya değcek telefon arıyorum. Oneplus serisi hep android kralı dendi bana bu sebepten ötürü açıkcası bu markadan istiyorum. Şuan tr'de nord 3 modeli var sadece galiba 25k. Sizece yd bulunursa mı daha mantıklı olur ? Ayrıca bütçeyi 25 üstüne çıkartamam.
alınmaz alcaksan samsung s24 fe veya poco x7 pro öneririm marka olarak değil model olarak kötü fp açısından

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
862
İsim
Murat
Oneplus 9 pro kullandım aşırı iyi telefondu fakat kayıt yaptıramadığım için satmak durumunda kaldım. Kesinlikle android kesimde en iyi premium amiral gemisi telefonları oneplus üretiyor. Şu an oneplus 13 alabilsem kesin alırdım çok çok iyi telefon

Emir__8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar/Bilgisayar Toplama/Android/İOS
S24 fe poco x7 ve iPhone 12 varken o fiyata alınmaz

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
Alperen Yılmaz
Ben olsam internetteki insanların sözüne fazla güvenmeyip s24 fe alırdım yanlışı doğru bilen insanlarda var aklınızda bulunsun

grant

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Grant
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
S24 fe poco x7 ve iPhone 12 varken o fiyata alınmaz
Hocam şuan iphone 12 işimi kesinlikle görmez ancak 13 ve üstü görür ancak 33k gibi bir fiyat vermek istemem açıkcası o cihazada. S24 FE bakacağım teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Yusuf Gugen
OnePlus yerine samsung alınır. Oneplus 8 pro kullanıyorum ama ek özelliklerden memnun değilim

Emir__8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar/Bilgisayar Toplama/Android/İOS
Hocam şuan iphone 12 işimi kesinlikle görmez ancak 13 ve üstü görür ancak 33k gibi bir fiyat vermek istemem açıkcası o cihazada. S24 FE bakacağım teşekkürler.

Ensar1453

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
EnsarTelli
S24fe 256 deneyimlemis biri olarak ekranı çok güzel
Performansı yıllarca üzmez zaten üstündeki işlemciye 1.7m antutu var

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
862
İsim
Murat
s24fe öneren çok olmuş fakat 25 bine yurt dışı oneplus 12 16/512 alınabiliyorken s24fe alınmaz. Exynos ve snapdragon işlemci farkını hepiniz biliyorsunuzdur zaten. Oneplus 12 s24fe den kat kat üstün. Her şeyini karşılaştırabilirsiniz siz de üstün olduğunu göreceksiniz. Aktif olarak S23 Ultra kullanıyorum oneplus fanboyu da değilim ama övmem gereken yerde de markayı överim. Sarı sitede bir ton ilan bulabilirsiniz

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
982
İsim
Semi kaan Çakır
oneplus 9 üstünde imei attırma durumu yok o kayıt ücreti verilip pasaporta kayıt yaptırılcak yani y.d işi 8 ay y.d + 4ay farklı cihaz . nord 3 ise tr cihazı olsada bu fiyata alınmaz s24fe varken. fiyattan bağımsız konuşursak kesinlikle mükemmel bir os kullanıyor aşırı memnunum.

Keepr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
948
İsim
Enes Altunışık
Alınır ama nord serisi yerine 11,12,13 alınmaya zorlanabilir. Ben gerekirse yurtdışı alıp çift telefon bile kullanılabilir diyorum. Kendim imkanım olsa şuan yurtdışı 13 alıp çift telefon gezerdim. Fakirlikten alamıyoruz o ayrı mesele...

Top Bottom