Neler Yeni

Öneri Önerebileceğiniz 27 inç 2k BEYAZ Monitör var mı?

Rahasam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Hasan ASAM
Merhaba arkadaşlar. 27 inç 2k özellikli ama beyaz renkli bir monitör istiyorum. Önerebileceğiniz seçeneklere bakmak isterim. Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler.

Mr_Yigit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Yiğit Yorulmaz
Merhaba arkadaşlar. 27 inç 2k özellikli ama beyaz renkli bir monitör istiyorum. Önerebileceğiniz seçeneklere bakmak isterim. Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler.

ahmetmelihalemdar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
913
İsim
Ahmet Melih Alemdar

Mr_Yigit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Yiğit Yorulmaz
Hocam amazonda 6 taksit yapıyorlardı sanırım bu model gayet güzel ben baya araştırdım bunu almayı düşünüyorum yazın inşallah.
Dahili hoparlör yok yalnız haberiniz olsun. Çok gerekli olduğunu düşünmüyorum olanlar da kalitesiz oluyor ama yine de bilgi amaçlı.

Rahasam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Hasan ASAM
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam amazonda 6 taksit yapıyorlardı sanırım bu model gayet güzel ben baya araştırdım bunu almayı düşünüyorum yazın inşallah.
Dahili hoparlör yok yalnız haberiniz olsun. Çok gerekli olduğunu düşünmüyorum olanlar da kalitesiz oluyor ama yine de bilgi amaçlı.
Dahili hoparlöre gerek yok. Gayet güzel duruyor. Bir inceleme videosu falan var mı bu monitörün?

Rahasam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Hasan ASAM
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam sanırım bu modelin yok yeni çıktığı için ben bulamadım ama kötü yorumu da yok
Bunun harici başka önerebileceğiniz monitör var mı? Karşılaştırma yapalım biraz.

Gif Man

80+ Gold
Gel gel beyaz diyorlar @Gif Man
Aynı Monitörün Önerisini Atmıştım Foruma :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tavsiye Ederim Güzel Monitör .

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Murat
Aktif olarak kullanıyorum görüntü ve performans olarak ben beğendim güzel 274upf ile birlikte kullanıyorum bu daha iyi gibi sanki

Rahasam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Hasan ASAM
Peki nereden almamı önerirsiniz?
Aynı Monitörün Önerisini Atmıştım Foruma :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tavsiye Ederim Güzel Monitör .

Aktif olarak kullanıyorum görüntü ve performans olarak ben beğendim güzel 274upf ile birlikte kullanıyorum bu daha iyi gibi sanki

Top Bottom