Merhaba arkadaşlar. 27 inç 2k özellikli ama beyaz renkli bir monitör istiyorum. Önerebileceğiniz seçeneklere bakmak isterim. Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler.
Gel gel beyaz diyorlar @Gif ManMSI MAG 274QRFW 27" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive-Sync Pivot HDR400 WQHD Rapid IPS Beyaz Gaming Monitör | ITOPYA
MSI MAG 274QRFW 27" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive-Sync Pivot HDR400 WQHD Rapid IPS Beyaz Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile MAG 274QRFW ITOPYA'dawww.itopya.com
Hocam amazonda 6 taksit yapıyorlardı sanırım bu model gayet güzel ben baya araştırdım bunu almayı düşünüyorum yazın inşallah.MSI MAG 274QRFW 27" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive-Sync Pivot HDR400 WQHD Rapid IPS Beyaz Gaming Monitör | ITOPYA
MSI MAG 274QRFW 27" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive-Sync Pivot HDR400 WQHD Rapid IPS Beyaz Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile MAG 274QRFW ITOPYA'dawww.itopya.com
Dahili hoparlöre gerek yok. Gayet güzel duruyor. Bir inceleme videosu falan var mı bu monitörün?Hocam amazonda 6 taksit yapıyorlardı sanırım bu model gayet güzel ben baya araştırdım bunu almayı düşünüyorum yazın inşallah.
Dahili hoparlör yok yalnız haberiniz olsun. Çok gerekli olduğunu düşünmüyorum olanlar da kalitesiz oluyor ama yine de bilgi amaçlı.
Hocam sanırım bu modelin yok yeni çıktığı için ben bulamadım ama kötü yorumu da yokDahili hoparlöre gerek yok. Gayet güzel duruyor. Bir inceleme videosu falan var mı bu monitörün?
Aynı Monitörün Önerisini Atmıştım ForumaGel gel beyaz diyorlar @Gif Man
Tavsiye Ederim Güzel Monitör .Merhaba arkadaşlar. 27 inç 2k özellikli ama beyaz renkli bir monitör istiyorum. Önerebileceğiniz seçeneklere bakmak isterim. Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler.
Aynı Monitörün Önerisini Atmıştım Foruma
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tavsiye Ederim Güzel Monitör .
MSI MAG 274QRFW 27" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive-Sync Pivot HDR400 WQHD Rapid IPS Beyaz Gaming Monitör | ITOPYA
Aktif olarak kullanıyorum görüntü ve performans olarak ben beğendim güzel 274upf ile birlikte kullanıyorum bu daha iyi gibi sanki
Hocam amazondaki stok bitmiş bakın nerede uygunsa ya da taksitle satan bir yer varsaPeki nereden almamı önerirsiniz?
Şuan İtopya Harici Yok .Peki nereden almamı önerirsiniz?