adanalı joker
80+
- Bütçe
- 700
Merhabalar güzel uygun fiyatlı beyaz klavyeler var mı? piyasa hakkında bilgim yok.
klavye güzel mi nasıl?Çiçeksepetine gir. Arama yerine T60 yaz. Satıcı Silabor.
Valla ben kullanıyorum. Memnunum. Hu fiyata mekanik klavye de bulamazsın. Forumda çokça alan oldu ve daha bir şikayet görmedim şahsen.klavye güzel mi nasıl?
teşekkür ederimValla ben kullanıyorum. Memnunum. Hu fiyata mekanik klavye de bulamazsın. Forumda çokça alan oldu ve daha bir şikayet görmedim şahsen.
700₺ yle aldığın klavyelerin hepsi nerdeyse aynı sayılır çokta bişey beklemeklavye güzel mi nasıl?
Sen yine sor tabi sadece benim söylemimle alma. Bir de eğer alırsan nays kart ile al. 80 90 lira geri nakit iade kampanyası var.teşekkür ederim
ztn bu fiyata ahım şahım bişe beklemiyorum beyaz olsun yeter benim icin bide az da olsa hissiyatı güzel üstteki t60 isteğime uyuyor sanırım700₺ yle aldığın klavyelerin hepsi nerdeyse aynı sayılır çokta bişey bekleme
Yani evet alınır bu fiyata rakipleri gamepower gibi markalar kronik sorunlu modellerztn bu fiyata ahım şahım bişe beklemiyorum beyaz olsun yeter benim icin bide az da olsa hissiyatı güzel üstteki t60 isteğime uyuyor sanırım
k50 gördüm tek farkı türkçe q klavye olması mı yoksa bir artısı var mı?Sen yine sor tabi sadece benim söylemimle alma. Bir de eğer alırsan nays kart ile al. 80 90 lira geri nakit iade kampanyası var.