ugurbilgin
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
merhaba, sizin bildiğiniz en iyisi hangisidir? teşekkürlertavsiye isteyen pm den yazabilir.. en iyisini herkes bilmez![]()
merhaba, sizin bildiğiniz en iyisi hangisidir? teşekkürlertavsiye isteyen pm den yazabilir.. en iyisini herkes bilmez![]()
Satın almak mı?Adam senle muhatap bile olmuyorGeçin onu bunu www.iptv.cam alacaksınız kafanız sonsuza kadar rahat edecek yok donuyor yok geriden geliyor yayın yok kanal çalışmıyor derdi yok! Kalite ucuz olmaz ucuz arıyorsanız da zaten kaliteli olmaz.vereceksiniz parayı 1 kere krallar gibi yaslanacaksınız arkanıza.
özelden yazın. paylaşayım.merhaba, sizin bildiğiniz en iyisi hangisidir? teşekkürler
Link alabilir miyimKankacım genel olarak ne kadar az bilinir olanlardan varsa onları kullan yığılma oluyor genellikle maç günleri sunucu sıkıntısı yaşıyorsun ben fazla bilindik olmayan bi İPTV kullanıyorum 2 yıldır hiçbir sıkıntı çekmedim kullanmak istersen ulaş bana yardımcı olayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Merhaba kardeşim, 4wayiptv,nasıl ulaşırım kendilerine, satın almak istiyorumBu işin Nirvana’sı 4wayiptv. Bu kadar ilgili ve deneyimli bi ekip görmemiştim daha önce. Whatsapptan iletişime geçtikten 5 dakika sonra yayınım açılmıştı. Şiddetle tavsiye ederim.
Abi yazıyorum ama bakmıyorsuntavsiye isteyen pm den yazabilir.. en iyisini herkes bilmez![]()
Hocam şu an hiç ilgili değil. 3 saat oldu yazali sabah 11de yazdım adamlara.4-5 tane İpTv denedim ama en iyisi 4wayiptv. Çok ilgili ve deneyimli bir ekip. Yayınlarda donma yok gecikme süresi şimdiye kadar gördüğüm en kısa yayın (en fazla 13 saniye). Çevremdeki arkadaşlara tavsiye ettiğim gibi size de şiddetle tavsiye ediyorum.
Maç yayını iyi ma vod listeleri çok boktan tavsiye falan etmiyorumBu işin Nirvana’sı 4wayiptv. Bu kadar ilgili ve deneyimli bi ekip görmemiştim daha önce. Whatsapptan iletişime geçtikten 5 dakika sonra yayınım açılmıştı. Şiddetle tavsiye ederim.