5000 sanırım anakart buAnakart kaç Mhz destekliyor ?Bütçe ne kadar ?
MSI anakarta iCUE tema gitmedi ama boş ver, yine de güzel .Bütçe belirlemedim aslında neyi uygun görürseniz alıcam.
Anakart:
MSI MPG B550 GAMING EDGE WIFI 5100MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DP ATX Anakart | ITOPYA
MSI MPG B550 GAMING EDGE WIFI 5100MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DP ATX Anakart En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile MPG B550 GAMING EDGE WIFI ITOPYA'da.www.itopya.com
Aslında pcyi topladım ram olarakta 2x8 olarak belirlemiştim ama sonradan 32 yapmaya karar verdim çünkü ilerde 16 yetmiyecek gibi.Veya daha yüksek MHz olanlardından olabilr
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bence sen bütçe belirt biz sana PC toplayalim
4 Kanal desteği varsa mükemmel olurBen 4x8 GB yapma taraftarıyım, RGB RAM alacağını düşünerek dedim bunu .
Hocam bence artik 5 sene götürecek tek ram bence ddr5ler ama DDR 4 sizi üzmez kesinlikleÇıkmasına daha 1 sene var diyolar ben ryzen 4.nesiller çıktığı gibi almak istiyorum sistemi bekleyecek takatim kalmadı
B550 chipsetli anakart, maalesef yok .4 Kanal desteği varsa mükemmel olur
Sen önerdiysen gider sıkıntı yok.MSI anakarta iCUE tema gitmedi ama boş ver, yine de güzel .
Belirli bi zamandan sonra baktım olmuyo bunları satar 5e geçerim ya sıkıntı olmaz.Hocam bence artik 5 sene götürecek tek ram bence ddr5ler ama DDR 4 sizi üzmez kesinlikle
DDR Ram'de neyi değiştirir veya nedir? DDR4 3200MHz CL15 VS DDR5 3200MHz CL15 DDR5 olan daha iyi biliyorum ama nedir bu DDR olayı?B550 chipsetli anakart, maalesef yok .
İşlemci de desteklemiyor aynı şekil.
Bildigim kadariyla ramin destekledigi mhz degerini belirliyorduDDR Ram'de neyi değiştirir veya nedir? DDR4 3200MHz CL15 VS DDR5 3200MHz CL15 DDR5 olan daha iyi biliyorum ama nedir bu DDR olayı?
İşte sürüm gibi düşün.DDR Ram'de neyi değiştirir veya nedir? DDR4 3200MHz CL15 VS DDR5 3200MHz CL15 DDR5 olan daha iyi biliyorum ama nedir bu DDR olayı?