İkisinin farklı fanlar olduğunu da şuan siz söyleyince fark ettim.Önerdiğiniz fanlar güzel baya güzel ama ters takıldığında fanların bir gösterişi kalmıyor ben bunu almayı tercih ediyorum sizce nasıl
ABOOOO 1200TL 3 FANA MI VERCEN CİDDEN AĞLİCAM YAÖnerdiğiniz fanlar güzel baya güzel ama ters takıldığında fanların bir gösterişi kalmıyor ben bunu almayı tercih ediyorum sizce nasıl
Profilinizde ki sistem sizin mi? Yoksa o tarz bir şey toplamak hedefiniz mi?Beni iyiki'de anladın hocam yoksa kendi kendime avunacaktım Allah çarpsın
Dostum bu fanlar baya sessiz ve gösterişin kralı vallahi ters takıldığında RGB si var adamlar oraya bile RGB eklemişler senin attığın fanların sadece önünde RGB var arkasını çevirdiğinde fazla gözükmüyor ama bu fanlar bambaşka bir şeyABOOOO 1200TL 3 FANA MI VERCEN CİDDEN AĞLİCAM YA
bence gereksiz ama bu modeller gayet güzel
Aynen öyle bu sistemin aynısını toplamayı hedefledim sadece ekran kartı değişecek oda RTX 3080 OCProfilinizde ki sistem sizin mi? Yoksa o tarz bir şey toplamak hedefiniz mi?
Anladım hocam Allah güle güle kullanmayı nasip etsin. Bende de bu fanlar var eksik olmasınlar diyeceğim de biri geçen bozuldu.Dostum bu fanlar baya sessiz ve gösterişin kralı vallahi ters takıldığında RGB si var adamlar oraya bile RGB eklemişler senin attığın fanların sadece önünde RGB var arkasını çevirdiğinde fazla gözükmüyor ama bu fanlar bambaşka bir şey
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynen öyle bu sistemin aynısını toplamayı hedefledim sadece ekran kartı değişecek oda RTX 3080 OC
Valla dostum para biriktir derim bu fanların daha iyisi vardı Gamepower Abdullah Abi Gamepowerin kasasını inceliyordu bu fanlara benzer fanlar göstermişti ve şunu dedi bu fanlar son hızla dönüyorlar ve sessizler RGB fanlarAnladım hocam Allah güle güle kullanmayı nasip etsin. Bende de bu fanlar var eksik olmasınlar diyeceğim de biri geçen bozuldu.
Ve eyvallah rabim bu toplayacağım sistemden daha iyisini sana vermeyi nasip etsin inşallahAnladım hocam Allah güle güle kullanmayı nasip etsin. Bende de bu fanlar var eksik olmasınlar diyeceğim de biri geçen bozuldu.
Amin hocam bana vereceğinden kat kat fazlasını da başkalarına nasip etsin inşallah. Bir daha gamepower dan bir ürün almam büyük ihtimalle. Klavyesinden vs. de memnun değilim. Yavaş yavaş yükseltmeye çalışıyorum bende ekipmanlarımı.Valla dostum para biriktir derim bu fanların daha iyisi vardı Gamepower Abdullah Abi Gamepowerin kasasını inceliyordu bu fanlara benzer fanlar göstermişti ve şunu dedi bu fanlar son hızla dönüyorlar ve sessizler RGB fanlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ve eyvallah rabim bu toplayacağım sistemden daha iyisini sana vermeyi nasip etsin inşallah
Her şey yavaş yavaş başlar sonu ise mükemmeldir Allah rahatlık versin hocam rabbim hayal ettiğini sana versin iyi geceler dilerimAmin hocam bana vereceğinden kat kat fazlasını da başkalarını nasip etsin inşallah. Bir daha gamepower dan bir ürün almam büyük ihtimalle. Klavyesinden vs. de memnun değilim. Yavaş yavaş yükseltmeye çalışıyorum bende ekipmanlarımı.
Eksik olmayın hocam teşekkürler. Rabbim siz dahil herkese umarım hayallerini gerçekleştirme fırsatı verir. İyi geceler.Her şey yavaş yavaş başlar sonu ise mükemmeldir Allah rahatlık versin hocam rabbim hayal ettiğini sana versin iyi geceler dilerim
Bu fanı öneririm.Kaliteli,performanslı ve fiyatı uygun bir fan.Dostlarım ben bir sistem topladım bu sistem için toplam 9 adet fan lazım ve bu fanların Çift Renk döngülü Beyaz RGB gösteriş açısından güzel sessiz ve performanslı olmasını istiyorum hatta sessiz olmasını çok istiyorum çünkü kasayı direk Monitörün yanına koyacağım ve benim kasam ( Lian Li PC-011 Dynamic Temperli Cam Beyaz ) gösterişi seviyorum desem yeridir . bana yardım ederseniz çok sevinirim