Neler Yeni

Çözüldü✓ (ÖNERİ) Hazır sistem önerisi

Thorcuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Emirhan

Xoiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Bartu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçe 25-30 arası

Oktayy_00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
oktay

Xoiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Bartu

Thorcuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Emirhan
Bütçe 25-30 arası
Peerless Assassin Soğutucu ve Lexar NM610 Pro 1TB ssd yapıp alabilirsin güzel sistem

Xoiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Bartu
niye özellikle buralardan bakıyorsun. Bütçen nedir? ve attığın sistem alınmaz.
bu arada başka bir siteden önerecebileceğiniz sistemi atar mısınız karşılaştırma amaçlı merak ettim

Thorcuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Emirhan
buralardan bakmamın sebebi babamın tanıdıkları yüzünden göz boyamaları..
Mesaj otomatik birleştirildi:

25-30k arası eklemeyi unutmuşum
ikna edebiliyorsanız gaming gen için ikna edin alın geçin derim incehesap, vatan, itopya da düzgün sistem yok hocam paranızı boş yere vermeyin kötü bir sisteme gaming gen de çok güvenilirdir ha vatandan almışsın ha gaming gen den ikisi de aynı

Xoiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Bartu
ikna edebiliyorsanız gaming gen için ikna edin alın geçin derim incehesap, vatan, itopya da düzgün sistem yok hocam paranızı boş yere vermeyin kötü bir sisteme gaming gen de çok güvenilirdir ha vatandan almışsın ha gaming gen den ikisi de aynı
öncelikle teşekkür ederim. attığın sistem güzel sadece cpu soğutucusunu değiştirme seçeneğimiz yokmuş. DDR5 sistemler hakkında pek bir bilgim yok bir şey sormak istiyorum. Bu anakartla ileride upgrade yapmak istesem destekler mi?

Thorcuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Emirhan
öncelikle teşekkür ederim. attığın sistem güzel sadece cpu soğutucusunu değiştirme seçeneğimiz yokmuş. DDR5 sistemler hakkında pek bir bilgim yok bir şey sormak istiyorum. Bu anakartla ileride upgrade yapmak istesem destekler mi?
9800x3d bile takabilirsin o anakarta ve soğutucuyu da değiştirebiliyorsun peerless assassin çokça yeterli olacaktır

elemin

80+ Bronze
Her türlü destekler hocam.

Xoiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Bartu
9800x3d bile takabilirsin o anakarta ve soğutucuyu da değiştirebiliyorsun peerless assassin çokça yeterli olacaktır
Her türlü destekler hocam.
anladım tekrar teşekkür ederim. Soğutucu değiştirme yerini yeni farkettim bu arada kusura bakmayın :D. Ram değiştirme kısmında 6000Mhz CL48 mi almak daha mantıklı yoksa 5200Mhz CL40 mı sizce? Ayrıca ek olarak da kingstonın 5600Mhz CL36 değerleri olan bir rami de var

Thorcuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Emirhan
anladım tekrar teşekkür ederim. Soğutucu değiştirme yerini yeni farkettim bu arada kusura bakmayın :D. Ram değiştirme kısmında 6000Mhz CL48 mi almak daha mantıklı yoksa 5200Mhz CL40 mı sizce? Ayrıca ek olarak da kingstonın 5600Mhz CL36 değerleri olan bir rami de var
cl değeri olarak gözle görülebilir bir fark etmezsin 6000mhz ve cl48 alır geçersin ekstra para vermeye gerek yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,016,618
Üyeler
161,102
Son üye
lGeneralWTl