Neler Yeni

Öneri ve Stok sorunu (Ps4 pro vs xbox one x)

VuenxFA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Muzaffer Altınok
Instagram
fa.muzaffer
Steam
FA
Herkese merhaba geçenlerde de boştaki tv yi ne yapayım falan diye konu açmıştım. O tv boşta durmasın diye hemde hevesim var birazda ondan dolayı konsol alayım dedim fakat ps4 pro ve xbox one x arasında kaldım sizce hangisi ve neden?
Bir de hiç bir sitede (vatan teknosa gibi şubeleri olan adı sanı bilinen güvenilir siteler) stok yok herhangi bir bilgisi olan varsa ne zaman gelir stoklara?

VuenxFA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Muzaffer Altınok
Instagram
fa.muzaffer
Steam
FA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
+

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Efehan Muhammed Akkoyun
Herkese merhaba geçenlerde de boştaki tv yi ne yapayım falan diye konu açmıştım. O tv boşta durmasın diye hemde hevesim var birazda ondan dolayı konsol alayım dedim fakat ps4 pro ve xbox one x arasında kaldım sizce hangisi ve neden?
Bir de hiç bir sitede (vatan teknosa gibi şubeleri olan adı sanı bilinen güvenilir siteler) stok yok herhangi bir bilgisi olan varsa ne zaman gelir stoklara?
Kesinlikle ps4 çünkü hem oyun platformu açısından,kendine özel oyunlarından dolayı daha çok seversin yakında avengersın oyunu çıkçak xboxda pek bişey yok sıkılırsın yani he bi ne var dersen halo,forza 4 var o kdr ps4 te ne var god of war serisi,marvels spiderman,uncharted serisi,gran turismo vs. Gibi bir çok oyun var.Dediğin gibi son zamanlarda üretim yavaşladı hem stoklar yok hemde 2500 tl olan 500 gb lik slim model 5400 tl olmuş durumda pc yoksa pc öneririm

bwNN

80+ Silver
Donanım açısından Xbox öne X ama farklı oyunlar seviyorsan PS4 pro Sony kendine özel oyun çıkartıyor.

Top Bottom