benim cihazım çift kollu ve İzmir'de ki cihazlar o kadar ucuz değilDaha ucuz ürünler varken neden seninki tercih edilsin ki hızlı satmak istiyorsan fiyatı düşürmelisinAlıntıyı görüntüle
çift kollu bir cihaz fiyatı 7 bin etmesi normalde7 bine zor satarsın
7 bine İzmir'de series s varsa onun hemen alınması lazımo fiyata xbox serial s satıyorlar alan varsa helal
İzmire olup olmaması önemsiz çağa ayak uydurun biraz tek tıkla ülkenin öbür ucunda daha ucuzunu ayağına getirebilir insanlarbenim cihazım çift kollu ve İzmir'de ki cihazlar o kadar ucuz değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
çift kollu bir cihaz fiyatı 7 bin etmesi normalde
Mesaj otomatik birleştirildi:
7 bine İzmir'de series s varsa onun hemen alınması lazım
çoğu insan bu tarz cihaz alırken elden olmasına dikkat ediyor ayrıca bana attığınız ilanlar benimki ile aynı fiyat ya da çok az düşük evet ama TEK KOLLU benim cihazım ise ÇİFT KOLLUİzmire olup olmaması önemsiz çağa ayak uydurun biraz tek tıkla ülkenin öbür ucunda daha ucuzunu ayağına getirebilir insanlar
bu adam kimŞöyle bir adam tanıyorum
Alıntıyı görüntüle
Nam-ı Değer Konsol Oyun. İstanbul Bakırköy'de mağazası var. Gidebilirsen götür.bu adam kim
esnaf 5500 veriyor sahibindende 5500 letgoda ben cihazı sözde esnaftan 9 bin lira vererek aldımo fiyata satman zor dostum
bazı kişiler esnafa sat demiş lakin esnaf sana max 5bin TL verir haberin olsun
esnaf öyle çok ölü fiyattan alıyorlar üstüne 2 3 koyup satmaya çalışıyorlar.esnaf 5500 veriyor sahibindende 5500 letgoda ben cihazı sözde esnaftan 9 bin lira vererek aldım
haklısınızHocam haklısınız. Lakin eger satılmıyorsa fiyat yüksek demektir. Düz mantık.
ben araştırmadan aldım o yüzden bilmiyordum penesnaf öyle çok ölü fiyattan alıyorlar üstüne 2 3 koyup satmaya çalışıyorlar.
üstte arkadaşın attığı kişinin canlı yayınları oluyor izliyorum görseniz nasıl fiyatlar veriyor ama onlarda haklı işte