Neler Yeni

Önerilerinizi bekliyorum

Samet57ns

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Samet
Bütçe
50
Öncelikle herkese iyi akşamlar diliyorum 11.sınıf meslek lisesi öğrencisiyim yani gencim yazılım geliştirme okuyorum ve bilgisayar almam gerektiğini farkettim kasa almak istiyordum ancak evimde yer yok onun için laptop almayı düşünüyorum bütçem 50-70 bin arası tam 50 binde tam 70 de değil orta bütçeli 55-65 bin bandına laptop arıyorum sorunsuz olması soğutması iyi kronik sorunu olmayan paneli ıps olsun diyorum çünkü Tn paneller kötü diyorlar şöyle güzel beni oyunlarda ne en üst ne alt orta kısımlarda kasmadan donmadan ferah şekilde götürecek bir laptop arıyorum ram 32 olursa güzel olur ekran kartı olarak 4060-4070 olabilir msi laptop bakıyordum tn diye içim ısınmadı Asus Rog bilemedim şöyle sıcaklık konusunda iyi bir soğuk laptop arıyorum yardımcı olabilir misiniz

Samet57ns

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Samet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sorunsuz mu peki HP leri biliyorum ama dediklerimi uyuyor mu sence

Burakcyds

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Burak Çaydaş
sorunsuz mu peki HP leri biliyorum ama dediklerimi uyuyor mu sence
Bende kasım ındırımlerını beklıyorum bu vıctus iyiymiş fiyatı da iyi genelde 4060 lar 40 55k bandında oluyor

Samet57ns

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Samet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende kasım ındırımlerını beklıyorum bu vıctus iyiymiş fiyatı da iyi genelde 4060 lar 40 55k bandında oluyor
Bu victus değil kanka ama omenler güzel oluyor fiyatta iyi bundan alacağım gibi 240hz ekran ve soğutması iyi kasa kalitesi victus a göre de iyi 32 GB ram de takılı gayet güzel amd olduğu için limit de koyarsın ferah ferah oyun oynarsın

Burakcyds

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Burak Çaydaş
Bu victus değil kanka ama omenler güzel oluyor fiyatta iyi bundan alacağım gibi 240hz ekran ve soğutması iyi kasa kalitesi victus a göre de iyi 32 GB ram de takılı gayet güzel amd olduğu için limit de koyarsın ferah ferah oyun oynarsın
Ben 2.arkadasın onerdıgı laptop a baktım ama ıkısıde mantıklı bır secım , fazla anlamıyorum o yuzden bı kac gundur bu tarz tavsıyelerı arastırıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali Kaan
Kasa kalitesi iyi sert plastik 2 seçeneğin var eğer çok fazla bilgisayarı taşımayacaksan omen daha iyi ben victus daha hafif ve çantada taşıması daha kolay diye aldım ama laptopu çok fazla taşımayacaksan omenin kasası daha kaliteli onun dışında çoğu şey benzer ama acelen yoksa kasım indirimlerini beklemeni öneririm çünkü şuanki fiyatlar yazdan 4-5 bin tl daha fazla

Burakcyds

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Burak Çaydaş
Kasa kalitesi iyi sert plastik 2 seçeneğin var eğer çok fazla bilgisayarı taşımayacaksan omen daha iyi ben victus daha hafif ve çantada taşıması daha kolay diye aldım ama laptopu çok fazla taşımayacaksan omenin kasası daha kaliteli onun dışında çoğu şey benzer ama acelen yoksa kasım indirimlerini beklemeni öneririm çünkü şuanki fiyatlar yazdan 4-5 bin tl daha fazla
Omen kullanan bırısı vıctusa yorum yapmıs hoparlör olarak olsun felan baya begenmıs omen ıle kıyasla , laptop pek tasıcagımı dusunmuyom ama olsun hafif olsun guclu olsun ^^

Samet57ns

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Samet
Ben 2.arkadasın onerdıgı laptop a baktım ama ıkısıde mantıklı bır secım , fazla anlamıyorum o yuzden bı kac gundur bu tarz tavsıyelerı arastırıyorum
Yani bence şöyle omen bir üstü gibi düşün ekran olarak daha iyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali Kaan
Çok fazla taşımayacaksam omen daha iyi olur hoperlör konusunu çok bilmiyorum kullanmadığımdan ekran konusunda ikisi de mükemmel ama ekranı daha büyük olduğundan omen öneririm

Samet57ns

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Samet
Çok fazla taşımayacaksam omen daha iyi olur hoperlör konusunu çok bilmiyorum kullanmadığımdan ekran konusunda ikisi de mükemmel ama ekranı daha büyük olduğundan omen öneririm
Hoparlörü kötü mü omen in?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,511
Üyeler
161,072
Son üye
doganheadd
Top Bottom