Önerilerinizi dikkate alarak ilk oyun projemi geliştirdim

Targeryan

80+
Reaksiyon skoru
43
merhaba önerilerinizi dikkate alarak ilk oyun projemi geliştirdim yeni düşmanlar,dev robotlar vs ekledim. artık karaktere düşmanlar vurunca havalanmıyor NOT:bazen düşmanlar karakteri takip ettiği için buga girip gelemiyorlar yükseltilere gelemiyorlar bunları düzelteceğim karaktere can sistemi +kombo özelliği [uçan tekme vs)+vuruş animasyonu ekledim nerelerde hata var daha başka ne gibi özellikler ekleyeyim oyunuma tavsiyelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum NOT: devam edebilmeniz için tüm düşmanları yenmeniz gerekiyor yoksa haritanın devamı açılmaz+öldüğünüz zaman sayfayı yenileyin kombo özelliğini kullanmak için zıpla+saldır kombinasyonu yapın

Son düzenleme:
merhaba önerilerinizi dikkate alarak ilk oyun projemi geliştirdim yeni düşmanlar,dev robotlar vs ekledim. artık karaktere düşmanlar vurunca havalanmıyor NOT:bazen düşmanlar karakteri takip ettiği için buga girip gelemiyorlar yükseltilere gelemiyorlar bunları düzelteceğim karaktere can sistemi +kombo özelliği [uçan tekme vs)+vuruş animasyonu ekledim nerelerde hata var daha başka ne gibi özellikler ekleyeyim oyunuma tavsiyelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum NOT: devam edebilmeniz için tüm düşmanları yenmeniz gerekiyor yoksa haritanın devamı açılmaz+öldüğünüz zaman sayfayı yenileyin kombo özelliğini kullanmak için zıpla+saldır kombinasyonu yapın

Hocam vuruş mekaniklerinden bahseder misiniz biraz tam anlamadım.

Hocam vuruş mekaniklerinden bahseder misiniz biraz tam anlamadım.
hocam vuruş kombo için soruyorsanız ilk önce zıplama tuşuna basın daha sonra hemen saldır (kırmızı renkli olan) tuşa basılı tutun çalışacaktır oyunu daha çok geliştireceğim buglar vs olacaktır şimdiden kusura bakmayın bu akşam güncellenmiş versiyonunu yayınlayacağım yapabilirsem yeni map , yeni düşmanlar can arttırma özelliği falan ekleyeceğim önerilerinizi bekliyorum sizce başka neler ekleyeyim.NOT:
3'lü Kombo Sistemi: Yerdeyken peş peşe basarsan:

1. Vuruş: Normal Kesik
    1. Vuruş: Yukarı Kesik
    1. Vuruş: Döner Kılıç (Spin Attack)
    2. ayrıca zıplama tuşu +saldır tuşuna basılı tutarsanız uçan tekme ile haritanın sonuna bile gidebilirsiniz tabikide haritanın devamını açmanız için tüm düşmanları yenmeniz gerekiyor iyi eğlenceler

Fail ve success conditionu aynı anda çalışabiliyor. Son düşmanı öldürürken ölüyoruz, ilk önce öldürdüğümuz için success oluyor, o esnada damage yiyip ölüyoruz. Ölme şartına success değilse diye bir sart eklenmeli

Düşmanların takipinde zıplama benzeri bir aksiyon göremedim, o da eklenebilir. Duvara çarparsa ve karakterle yüksekliği aynı değilse düşmanlar zıplamalı ve yolu öyle takip etmeli

Geri