Öneri Oni Katana Alınır mı ?

ALIYIM MI ?

• AL MUTLAKA

Oylar: 4 57.1%
  • ALMA 3 BIÇAĞIN VAR ZATEN YETERLİ

Oylar: 3 42.9%

• Oy kullanan toplam üye
    7

Brysf

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,181
şuan batllepass harici 3 bıçağım var anomali kelebek vct karambit ve protokol bıçak daha bıçak almayı düşünmüyordum ama aklıma yattı şuan bir de yoru mainim katanayla maskesi de değişiyor ultide o da bi cezbetti
ama 5350vp çok pahalı sizce alınır mı ?

şuan batllepass harici 3 bıçağım var anomali kelebek vct karambit ve protokol bıçak daha bıçak almayı düşünmüyordum ama aklıma yattı şuan bir de yoru mainim katanayla maskesi de değişiyor ultide o da bi cezbetti
Bende var bir aya yakın sıkılmadan kullandım ama şimdilerde çok sıkıcı geliyor. Şimdi olsa o parayı vermezdim.

Bende var bir aya yakın sıkılmadan kullandım ama şimdilerde çok sıkıcı geliyor. Şimdi olsa o parayı vermezdim.
yani sırf katana diye bir de yoruyla bağlantılı olduğu için istiyorum ama evet sıkabilir de 1000 lira bayılacağım ama güzel de yani

yani sırf katana diye bir de yoruyla bağlantılı olduğu için istiyorum ama evet sıkabilir de 1000 lira bayılacağım ama güzel de yani
Sizin bileceğiniz iş. Bence alınmaz.

İlk geldiğinde almıştım ilk ve tek para yatırışımdı hiç pişman değilim güzel skin +

ileride bu kadar skin aldığınıza pişman olacaksınız bi değeri yok aldığın fiyatın 3-4 belki de 5 kat altına satacaksınız ya da köşeye atacaksınız hesabı

ben şahsen bayılıyorum o bıçağa ama senin tarzına da kalmış bişey,ben çok bekledim o bıçağı gelmedi 2024 cha katana aldım mecburi

Geri