Neler Yeni

Öneri Oni Katana Alınır mı ?

ALIYIM MI ?

• AL MUTLAKA

Oylar: 4 57.1%
  • ALMA 3 BIÇAĞIN VAR ZATEN YETERLİ

Oylar: 3 42.9%

• Oy kullanan toplam üye
    7

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
974
İsim
Buğra
şuan batllepass harici 3 bıçağım var anomali kelebek vct karambit ve protokol bıçak daha bıçak almayı düşünmüyordum ama aklıma yattı şuan bir de yoru mainim katanayla maskesi de değişiyor ultide o da bi cezbetti
ama 5350vp çok pahalı sizce alınır mı ?

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
840
İsim
Arif
şuan batllepass harici 3 bıçağım var anomali kelebek vct karambit ve protokol bıçak daha bıçak almayı düşünmüyordum ama aklıma yattı şuan bir de yoru mainim katanayla maskesi de değişiyor ultide o da bi cezbetti
Bende var bir aya yakın sıkılmadan kullandım ama şimdilerde çok sıkıcı geliyor. Şimdi olsa o parayı vermezdim.

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
974
İsim
Buğra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende var bir aya yakın sıkılmadan kullandım ama şimdilerde çok sıkıcı geliyor. Şimdi olsa o parayı vermezdim.
yani sırf katana diye bir de yoruyla bağlantılı olduğu için istiyorum ama evet sıkabilir de 1000 lira bayılacağım ama güzel de yani

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
840
İsim
Arif
yani sırf katana diye bir de yoruyla bağlantılı olduğu için istiyorum ama evet sıkabilir de 1000 lira bayılacağım ama güzel de yani
Sizin bileceğiniz iş. Bence alınmaz.

kutluyasayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Kutlu
İlk geldiğinde almıştım ilk ve tek para yatırışımdı hiç pişman değilim güzel skin +

Stayy

80+
ileride bu kadar skin aldığınıza pişman olacaksınız bi değeri yok aldığın fiyatın 3-4 belki de 5 kat altına satacaksınız ya da köşeye atacaksınız hesabı

birhiçim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Mehmet taş
ben şahsen bayılıyorum o bıçağa ama senin tarzına da kalmış bişey,ben çok bekledim o bıçağı gelmedi 2024 cha katana aldım mecburi

Top Bottom