Resmi sitesinin yarı fiyatından daha ucuza satıyorlar. Genel bir kampanya yapmışlar. Paylaştığım model sitelerinde yok ama stok bitiriyorlar eski model depoda kalan ürünler için.reis neye göre 3600 patates kesici bile 400 tl den düşüyor temuda
Bu site yönetiminin derdi olsun. Üyelerin, forumun hissedarı gibi takılmasına anlam veremiyorum. Donanımhaber'de de en son 12 yıl önce onlinedım, pek haberim yok durumundan.Dediğimi anlamıyorsun galiba herkes bunu yaparsan forum temu curcunasi döner. Bu işi en iyi donanımhaber yapıyor, tek başlık altında ihtiyaci olan takip etmek isteyen oraya paylaşım atıyor
hocam bu denli indirim yapan başka site olsun onları da koyalım. temu şu an prime dönemini yaşıyor. birkaç ay önce de aliexpress için böyleydi durum. bırak insanlar faydalansın senin benim ihtiyacım olmasa da şu klavye mouselardan faydalanan çok insan varDediğimi anlamıyorsun galiba herkes bunu yaparsan forum temu curcunasi döner. Bu işi en iyi donanımhaber yapıyor, tek başlık altında ihtiyaci olan takip etmek isteyen oraya paylaşım atıyor