Neler Yeni

❌İndirim Bitti! ONIKUMA Brown Switch Mekanik Oyun Klavyesi 3.647 TL Yerine 370 TL Vergili 592TL

Lelouch17

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mesut Yanar
Üretimden kaldırıldı diyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
asdasdas dadas
reis neye göre 3600 patates kesici bile 400 tl den düşüyor temuda
Resmi sitesinin yarı fiyatından daha ucuza satıyorlar. Genel bir kampanya yapmışlar. Paylaştığım model sitelerinde yok ama stok bitiriyorlar eski model depoda kalan ürünler için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dediğimi anlamıyorsun galiba herkes bunu yaparsan forum temu curcunasi döner. Bu işi en iyi donanımhaber yapıyor, tek başlık altında ihtiyaci olan takip etmek isteyen oraya paylaşım atıyor
Bu site yönetiminin derdi olsun. Üyelerin, forumun hissedarı gibi takılmasına anlam veremiyorum. Donanımhaber'de de en son 12 yıl önce onlinedım, pek haberim yok durumundan.

Son düzenleme:

Fanzi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Enis
Bedava klavye aldım sağol yanına da çer çöp ekledim 1000tl girdi :]

hamzaersoy

80+ Bronze
Dediğimi anlamıyorsun galiba herkes bunu yaparsan forum temu curcunasi döner. Bu işi en iyi donanımhaber yapıyor, tek başlık altında ihtiyaci olan takip etmek isteyen oraya paylaşım atıyor
hocam bu denli indirim yapan başka site olsun onları da koyalım. temu şu an prime dönemini yaşıyor. birkaç ay önce de aliexpress için böyleydi durum. bırak insanlar faydalansın senin benim ihtiyacım olmasa da şu klavye mouselardan faydalanan çok insan var

Tefnut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
John Smith
Stok gelmiş, sepette eksik vardı şundan bir tane ekledim. Dursun kenarda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,855
Üyeler
166,845
Son üye
aley
Top Bottom