Neler Yeni

Onlar eğlenirken sen çalış hesabı

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,698
İsim
Muhammet Çağrı
Saçma yorumlar yapılmış, günlük belli süre çalış kalanında yine oyna. Çalışma alışkanlığının olması sana ileride büyük avantajlar sağlarOlm n’oluyo
Nerden çıkardınız her zaman çalıştığımı böyle beklemiyodum cevapları eyw

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,291
İsim
Selim

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,698
İsim
Muhammet Çağrı
Durumumuz var ama çalışıyorum diye enayi diyorlar

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,309
İsim
uwu
❤️
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sınavdan sonra görüşürüz abicim
şöyle olacaksın bu sene çok çalışıp bıkıp bnim gibi 8.1.dönemin yarısında bırakıp 390puan çekeceksin izle ve gör ve o pc dayanamayıp bnim gibi günde 6/7 saat oyun oynayacaksın hafta sonları bu 12 saat civarı olacak

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,698
İsim
Muhammet Çağrı
şöyle olacaksın bu sene çok çalışıp bıkıp bnim gibi 8.1.dönemin yarısında bırakıp 390puan çekeceksin izle ve gör ve o pc dayanamayıp bnim gibi günde 6/7 saat oyun oynayacaksın hafta sonları bu 12 saat civarı olacak

Eyw abi ben şuanlık çok lgs değil yazılılara bakıyorum bıkmalık değil bide PC’ye zaten yeterince bakıyorum

Mert

80+ Silver
Fen lisesine girsen de yine insanlar takılırken sen ders çalışacaksın. İyi bir üniversite kazansan da sosyal bilimler okuyanlar rahat rahat takılırken sen yine ders çalışacaksın. Mezun olduğunda aileden durumu iyi olanlar keyfince çalışırken sen sabah kalkıp işe gideceksin.

Maalesef hiçbir zaman tam anlamıyla karşılığı olmayacak, kolay gelsin.

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,698
İsim
Muhammet Çağrı
Fen lisesine girsen de yine insanlar takılırken sen ders çalışacaksın. İyi bir üniversite kazansan da sosyal bilimler okuyanlar rahat rahat takılırken sen yine ders çalışacaksın. Mezun olduğunda aileden durumu iyi olanlar keyfince çalışırken sen sabah kalkıp işe gideceksin.

Maalesef hiçbir zaman tam anlamıyla karşılığı olmayacak, kolay gelsin.
Durumumuz çok iyi ztn hoşuma gidiyo ama

zindan0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
burak şahin
İlgilendiği Kategoriler
pc parçaları toplama pc
Discord
zindan
Kural 18: Eski Konuları Yükseltmek
7. Sınıf öğrencisiyim yaşıtlarım hayvan gibi PC oynuyo eğleniyo ben lgsye erkenden hazırlanmaya çalışıyorum 4070li sistem yanımda göz kırpıyor ben Tonguç izliyorum inşallah karşılığını verir lgs duanızı alırım seviliyonuz
şuan 8. sınıf olman gerek sanırım lgs ye baya erkenden başlamışsın 8. sınıfa geçmeden yazın çalışmaya başlasaydın da bi fark olmazdı çok.

ben bu yıl liseye geçtim lgs umurumda olmadı durumumuz çok iyi olmasa da 4 yıllık 200 bin liraya bir liseye gittim keşke birazcık daha çalışsaydım da aileme bu kadar yük olmasaydım dediğim oluyor durmadan çok erken de olsa çalışman çok güzel :D

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,698
İsim
Muhammet Çağrı
şuan 8. sınıf olman gerek sanırım lgs ye baya erkenden başlamışsın 8. sınıfa geçmeden yazın çalışmaya başlasaydın da bi fark olmazdı çok.

ben bu yıl liseye geçtim lgs umurumda olmadı durumumuz çok iyi olmasa da 4 yıllık 200 bin liraya bir liseye gittim keşke birazcık daha çalışsaydım da aileme bu kadar yük olmasaydım dediğim oluyor durmadan çok erken de olsa çalışman çok güzel :D
LGS için olmasa bile OBP yi 98 yaptım iyi gidiyorum şu anlık.

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,942
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
7. Sınıf öğrencisiyim yaşıtlarım hayvan gibi PC oynuyo eğleniyo ben lgsye erkenden hazırlanmaya çalışıyorum 4070li sistem yanımda göz kırpıyor ben Tonguç izliyorum inşallah karşılığını verir lgs duanızı alırım seviliyonuz
Hocam biraz erken gibi çok kasmanıza gerek yok bence lgs 1 senede rahat toparlanıyor ama istiyorsanız çok yüksek tempoda olmadan az az çalışın tabi

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,698
İsim
Muhammet Çağrı
Hocam biraz erken gibi çok kasmanıza gerek yok bence lgs 1 senede rahat toparlanıyor ama istiyorsanız çok yüksek tempoda olmadan az az çalışın tabi
Dediğim gibi 7. Sınıfta daha çok OBP yükseltmeye çalışmıştım biraz yanlış anlaşılmıştı ama işe de yaradı şuanda 98-99 arasında OBP.

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Alperen Yılmaz
Hocam lisedeyim öyle fazla kasmaya gerek yok okulun yaptırdığı denemelerden daha basitmiş

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,942
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
Dediğim gibi 7. Sınıfta daha çok OBP yükseltmeye çalışmıştım biraz yanlış anlaşılmıştı ama işe de yaradı şuanda 98-99 arasında OBP.
iyi yapmışsında benim girdiğim sende obp eğer obp değil puanla yerleşeceksen önemsizdi hala öyle mi?

Top Bottom