Neler Yeni

Onlar eğlenirken sen çalış hesabı

Dediğim gibi 7. Sınıfta daha çok OBP yükseltmeye çalışmıştım biraz yanlış anlaşılmıştı ama işe de yaradı şuanda 98-99 arasında OBP.
hocam ben günde 2-3 saat çalıyodum denemeleri fulluyodum şuan fen lisesine gidiyorum lgs de malesef kötü yaptım heyecandan 4-5 yanlış çıktı ):: ÖNEMLİ OLAN ÇOK ÇALIŞMAK DEĞİL VERİLMİ ÇALIŞMAK
Mesaj otomatik birleştirildi:

7. sınıf içinde obp boş iş
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben 5-6-7 de hiç çalışmadım altyapıyı 8 de aldım boşuna çalışmışsın

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,698
İsim
Muhammet Çağrı
iyi yapmışsında benim girdiğim sende obp eğer obp değil puanla yerleşeceksen önemsizdi hala öyle mi?
OBP yüksekse öncelikli oluyor diye biliyorum aynı puanda olma durumunda.

Daaker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Göktuğ İrşad Demircan
nasıl bukadar ders çalışabiliyorsunuz anlamıyorum 7 ye gidiyordum ders çalış diyorlardı Tonguçu 5 dakika izleyince ya da bi test kitabini çözmeye çalışınca hemen başka şeyle ilgilenesim geliyor neyse benim lgs pandemiye gelmişti online dersi alta alıp lolde ranked kasıyordum şimdi 12.sinif oldum hala gram çalışmıyorum, çalışamıyorum bakalım 1 sene sonra hortlatın burayı kim ne yapacak çok merak ediyorum lgs için şimdiden başarılar diliyorum

mfm125

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,041
İsim
Mehmet
Ya kanka meslek lisesindeyim rahatım ders falan calışmıyom yks de yok mis

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Kanka akranımsın bu LGS o kadar zor bir sınav değil, hele bir iki arkadaşın bahsettiği gibi OBP LGS'de neredeyse hiç işe yaramıyor. Diğer sosyal eylemlerden eksik kalıyor musun onu bilmiyorum ama çalışıyorsan da olağanca verimli ve makul sürede çalış yani.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,097
İsim
Zeki Müren
Ortaokul son sinif disinda (hatta son sinifta bile) yapilacak en iyi aktivite arkadaslarinla surekli disarda takilabiliyorsan yani ailen izin veriyorsa gezip tozmak o da yoksa bir spor secip o sporda gercekten ciddi seviyelere gelmek bence oyun spor kadar zevk vermiyor sporda başarma hissiyatini alinca cok mutlu olunuyor gercekten (uzun bir süre yüzmüş biri olarak bunlari anlatiyorum pr alinca moralim bayagi iyi oluyordu) son sinifta da bu spora ara vermeden kalan zamaninda ders calisman iyi oluyor hem hayatini duzene sokmayi ogreniyorsun spor yaparken hem de kendini gelistiriyorsun spor oyunlar gibi anlik haz veren bir sey degil. He sonra liseye gecince spora devam edersin veya baska bir alana gecersin genel bir atlet olmaya karar verirsin vs onlar senin kararin ama su an icin onerecegim en buyuk sey yapabildigin kadar spor yap butun bos zamanlarinda bir spora git ayni anda 3 spor bile yapilabilir tabii seni yormuyorsa.

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,698
İsim
Muhammet Çağrı
Kanka akranımsın bu LGS o kadar zor bir sınav değil, hele bir iki arkadaşın bahsettiği gibi OBP LGS'de neredeyse hiç işe yaramıyor. Diğer sosyal eylemlerden eksik kalıyor musun onu bilmiyorum ama çalışıyorsan da olağanca verimli ve makul sürede çalış yani.
Ortaokul son sinif disinda (hatta son sinifta bile) yapilacak en iyi aktivite arkadaslarinla surekli disarda takilabiliyorsan yani ailen izin veriyorsa gezip tozmak o da yoksa bir spor secip o sporda gercekten ciddi seviyelere gelmek bence oyun spor kadar zevk vermiyor sporda başarma hissiyatini alinca cok mutlu olunuyor gercekten (uzun bir süre yüzmüş biri olarak bunlari anlatiyorum pr alinca moralim bayagi iyi oluyordu) son sinifta da bu spora ara vermeden kalan zamaninda ders calisman iyi oluyor hem hayatini duzene sokmayi ogreniyorsun spor yaparken hem de kendini gelistiriyorsun spor oyunlar gibi anlik haz veren bir sey degil. He sonra liseye gecince spora devam edersin veya baska bir alana gecersin genel bir atlet olmaya karar verirsin vs onlar senin kararin ama su an icin onerecegim en buyuk sey yapabildigin kadar spor yap butun bos zamanlarinda bir spora git ayni anda 3 spor bile yapilabilir tabii seni yormuyorsa.
Okulun basketbol takımındayım TBF altyapısında oynuyorum.

Top Bottom