Neler Yeni

Onlar eğlenirken sen çalış hesabı

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,716
İsim
Muhammet Çağrı
doğru yoldasın kardeşim merak etme Türkiyede her şeye rağmen sıradan bir vatandaşın yapabileceği en iyi şey iyi bir okulda okuyup bir meslek ve iş sahibi olması bunun önünden de iyi bir lise geçiyor
İşte benim abim eyw kral
Mesaj otomatik birleştirildi:

Keyfin bilir sana kalmış bişey. Bu arada Steam'de ücretsiz birkaç tane iyi oyunda var onları da oynayabilirsin yada Epic Games'de her hafta veriyor onlarada bakabilirsi

Keyfin bilir sana kalmış bişey. Bu arada Steam'de ücretsiz birkaç tane iyi oyunda var onları da oynayabilirsin yada Epic Games'de her hafta veriyor onlarada bakabilirsin.
O oyunları full alıyom ama iyi oyunlar değil

Çocukluğumu yaşıcam diye geleceğimi mahvedemem ama demi

King74

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
HC
doğru yoldasın kardeşim merak etme Türkiyede her şeye rağmen sıradan bir vatandaşın yapabileceği en iyi şey iyi bir okulda okuyup bir meslek ve iş sahibi olması bunun önünden de iyi bir lise geçiyor
Aynı Türkiye'den mi bahsediyoruz? Torpilin ve paran varsa iyi hayatın olur yoksa sürünürsün Türkiye'de. Her alanda torpil her alanda para konuşuyor senin girmek için yıllar harcadığın okullara parayı basıp giriyorlar senin girmek istediğin işe torpil ile giriyorlar olan senin psikolojine oluyor yaşayamadığın hayallere oluyor. Sen çalış kazan biri çıksın torpille işini elinden alsın sizin TR'de böyle değilse bizde böyle bil istedim belli ki başka bir TR daha var sen oradan bahsediyorsun.

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,716
İsim
Muhammet Çağrı
Aynı Türkiye'den mi bahsediyoruz? Torpilin ve paran varsa iyi hayatın olur yoksa sürünürsün Türkiye'de. Her alanda torpil her alanda para konuşuyor senin girmek için yıllar harcadığın okullara parayı basıp giriyorlar senin girmek istediğin işe torpil ile giriyorlar olan senin psikolojine oluyor yaşayamadığın hayallere oluyor. Sen çalış kazan biri çıksın torpille işini elinden alsın sizin TR'de böyle değilse bizde böyle bil istedim belli ki başka bir TR daha var sen oradan

Aynı Türkiye'den mi bahsediyoruz? Torpilin ve paran varsa iyi hayatın olur yoksa sürünürsün Türkiye'de. Her alanda torpil her alanda para konuşuyor senin girmek için yıllar harcadığın okullara parayı basıp giriyorlar senin girmek istediğin işe torpil ile giriyorlar olan senin psikolojine oluyor yaşayamadığın hayallere oluyor. Sen çalış kazan biri çıksın torpille işini elinden alsın sizin TR'de böyle değilse bizde böyle bil istedim belli ki başka bir TR daha var sen oradan bahsediyorsun.
Gerekirse para da basarım torpilim de var ama öyle girmek istemiyorum hayatım iyi daha iyileştirmek istiyorum sdc

Existentia

80+ Silver
Alternatif öneriniz nedir ? okumamak mı ? sizi bilmem ama çalışan hala parasını kazanıyor ben ve çevremde böyle oldu hala iyi çalışanlara iyi deli para verecek firma var çünkü o firmada daha çok kazanmanın peşinde onun içinde daha iyi olacaksınız elbette genel ortalama düşük ama bu koşullarda en iyisi hala iyi yaşıyor o yüzden orta direkt ailenin çocuğuysanız ÇALIŞMAK ZORUNDASINIZ

• Beğen
Reaksiyonlar: Shaw

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,716
İsim
Muhammet Çağrı
Alternatif öneriniz nedir ? okumamak mı ? sizi bilmem ama çalışan hala parasını kazanıyor ben ve çevremde böyle oldu hala iyi çalışanlara iyi deli para verecek firma var çünkü o firmada daha çok kazanmanın peşinde onun içinde daha iyi olacaksınız elbette genel ortalama düşük ama bu koşullarda en iyisi hala iyi yaşıyor o yüzden orta direkt ailenin çocuğuysanız ÇALIŞMAK ZORUNDASINIZ
Maddi durumu ailemin çok iyi okumasam da olur ama neden okumayayım okumayıp parası olanlar sadece para olarak konuşulur

Maddi durumu ailemin çok iyi okumasam da olur ama neden okumayayım okumayıp parası olanlar sadece para olarak konuşulur
Maddi durumum iyi olmasa bu yaşta 4070 li kasam olmazdı hrld

King74

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
HC
Çalışma demedim kanka ama iyi okursan sen ne kadar çalışanda senin önüne torpil ve para ile geçerler bunu inkar edemezsin. Artık üniversite bitirmenin pek bir anlamı kalmadı iki saat uğraşamam niye diye sende biliyorsun çok çok doktorluk okur kafayı sıyırır öyle yurtdışına gidersin ama o kadar yıl psikoloji bozuk nasıl yaşarsın TR'de bilemem. Erkekler zaten çalışmak için var ve bir şekilde devam etmeliyiz ne olursa olsun. Tâbi bazı firmalarda iyi kazanırsın ama illa bir yerlerini yırtman lazım gelişmiş bir ülkede ortalama bir ailenin ortalama çocuğu senin yarın kadar çalışmayıp senden iyi yaşıyor bu da ayrı vuruyor psikolojiye aman konu uzadıkça uzuyor haydi Allah'a emanetsiniz.

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,716
İsim
Muhammet Çağrı
Çalışma demedim kanka ama iyi okursan sen ne kadar çalışanda senin önüne torpil ve para ile geçerler bunu inkar edemezsin. Artık üniversite bitirmenin pek bir anlamı kalmadı iki saat uğraşamam niye diye sende biliyorsun çok çok doktorluk okur kafayı sıyırır öyle yurtdışına gidersin ama o kadar yıl psikoloji bozuk nasıl yaşarsın TR'de bilemem. Erkekler zaten çalışmak için var ve bir şekilde devam etmeliyiz ne olursa olsun. Tâbi bazı firmalarda iyi kazanırsın ama illa bir yerlerini yırtman lazım gelişmiş bir ülkede ortalama bir ailenin ortalama çocuğu senin yarın kadar çalışmayıp senden iyi yaşıyor bu da ayrı vuruyor psikolojiye aman konu uzadıkça uzuyor haydi Allah'a emanetsiniz.
Eyw abim Allah a emanet sende

Siyaset damarım kabardı :D

Existentia

80+ Silver
Hocam biraz fazla depresifsiniz ülkenin şartlarından böyle olmanız normal ama en iyisi degil ortalama üstü olsanızda milyon tane firmada iyi şartlar ve birbirinden farklı işlerde iyi paralar kazanıp o şirketlere hakkıyla giren milyon tane adam gördüm elbette torpil var ama torpil var diye siz giremeyeceksiniz diye bir şey yok

1721

80+ Bronze
o yaşta 4070 olduğuna dua et dostum. biz o zamanlarda i4 4600le zulada nasıl 60fps kovalarım diye bakıyorduk

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,716
İsim
Muhammet Çağrı
Hocam biraz fazla depresifsiniz ülkenin şartlarından böyle olmanız normal ama en iyisi degil ortalama üstü olsanızda milyon tane firmada iyi şartlar ve birbirinden farklı işlerde iyi paralar kazanıp o şirketlere hakkıyla giren milyon tane adam gördüm elbette torpil var ama torpil var diye siz giremeyeceksiniz diye bir şey yok
Abi herkes öyle değilmi yanlış anlama herkes max tr genci şuanda

o yaşta 4070 olduğuna dua et dostum. biz o zamanlarda i4 4600le zulada nasıl 60fps kovalarım diye bakıyorduk
Ama 8 yaşında dc modluğu yapanın ilgisi olur o alana o yaşta PC topluyordum forumlarda

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Emir
Ben 9. sınıfa yeni geçtim, hiç LGS'ye çalışmadım OBP ile girdim ama dersleri önemsemiyordum yani notlarım iyi değildi. İlçemde OBP ile alan en iyi anadolu lisesini 2 puanla kaçırmıştım (90 Puandı) . Pişman olduğum tek şey LGS'ye çalışmayıp Uçak Bakım alanını vb. Çok az puanla kaçırmış olmamdı. Yani Fen lisesi vb. düşünmüyorsan LGS'yi çok abartmana gerek yok. İyi dersler.

Existentia

80+ Silver
Abi herkes öyle değilmi yanlış anlama herkes max tr genci şuanda

Ama 8 yaşında da modluğu yapanın ilgisi olur o alana o yaşta PC topluyordum forumlarda
İnsanlar sosyal medya ve sürekli olumsuz haberlerden dolayı fazla depresifleşiyor şartlar kötü ama hala bir şeyler başarmak mümkün

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,617
Üyeler
164,347
Son üye
Ygzsen
Top Bottom