HakanKuscu
80+
100 yapObp 97 daha nabiyim abi
100 yapObp 97 daha nabiyim abi
Bak kardeşim dürüst olacağım zenginsiniz tamam mı ders çalıştın ve dediğin gibi doktor oldun diyelim Türkiye'deki doktorlar hangi şartlar altında haberin var mı? Rezil ötesi sürekli 24 saat mesai niye işçi yok niye yurt dışında niye adama hakettiği şartlar verilmiyor haklı mı peki sonuna kadar haklı. Ben senin yerinde olsam oturur babamı dikkatlice izler sorular sorar nasıl iyi bir iş adamı olunur, nasıl liderlik edilir, nasıl kontrol sağlanır vb. Öğrenirim sıra bana gelince geçerim şirketin başına yönetirim sonra oğluma püf noktaları dikkat etmesi gereken noktaları öğretirim aile şirketi kısacası anladın mı kendine yazık sınav stresi filan otur iş adamı olmayı öğren babanı izle sorular sor ki o da gelecekte şirketi sana bırakmayı senin de oğluna bırakmanı ister.Abi inan bende ne yapcam bilmiyorum ders çalışmaktan başka çare bulamıyorum ders çalışsam gelecekte işim azda olsa kolaylaşır bizde övünmek gibi olmasın 3 fabrika var mirasla bile geçinirim ama daha kolay olsun istiyorum ben mirasla geçiniyorum demek istemiyorum bi doktorun havası bi mirasla geçinenden farklıdır elbet
Şuan ne yapabiliyor isem onu yapıyorum ilerde olasılıklara bakar ona göre yine ne yapılıyor isem onu yaparım.cografya kaderdir hocam şartlar kötü ama ileride yeni nesiller ne yaptınız diye sorunca şartlar kötüydü sızlanıp durduk demek yerine şartlar kötüydü denedik olmadı demeyi yeğlerim ayrıca dediğim gibi iyi bir okul iyi bir meslek size hala iyi şartlar getirir
İşyerinde tasarım dil çevirisi işlerini ben yapıyorum bide üzülerek söylüyorum trde kalmak istemiyorumBak kardeşim dürüst olacağım zenginsiniz tamam mı ders çalıştın ve dediğin gibi doktor oldun diyelim Türkiye'deki doktorlar hangi şartlar altında haberin var mı? Rezil ötesi sürekli 24 saat mesai niye işçi yok niye yurt dışında niye adama hakettiği şartlar verilmiyor haklı mı peki sonuna kadar haklı. Ben senin yerinde olsam oturur babamı dikkatlice izler sorular sorar nasıl iyi bir iş adamı olunur, nasıl liderlik edilir, nasıl kontrol sağlanır vb. Öğrenirim sıra bana gelince geçerim şirketin başına yönetirim sonra oğluma püf noktaları dikkat etmesi gereken noktaları öğretirim aile şirketi kısacası anladın mı kendine yazık sınav stresi filan otur iş adamı olmayı öğren babanı izle sorular sor ki o da gelecekte şirketi sana bırakmayı senin de oğluna bırakmanı ister.
Hâlâ din ile kandırılıyor çünkü halkın büyük çoğunluğu ortalama maymun zekasına sahip değil ve olan 2 gram aklını da Allah, kuran lafını duyunca kaybediyor hiç hepimizin evinde kuran var acaba doğru mu demiyor direk he bu diyorsa kesin doğrudur diyip yemediği halt bırakmıyor üstüne mantıklı konuşan birini görünce ya darp ediyor ya da terörist, fetötü ilan ediyor.Bizim Türkçe öğretmeni haftada 2 ders tarih anlatıyor bize dinin yozlaşmasını laikliği aç halkın dinle kandırıbabileceğini
Hocam gitmek istiyorsan git zaten herkes mutlu olacağı şeyin peşinden gitmeli rasyonalite çerçevesi içindeİşyerinde tasarım dil çevirisi işlerini ben yapıyorum bide üzülerek söylüyorum trde kalmak istemiyorum
Kim TR'de kalmak istiyor ki hangi genç Allah aşkına kim?İşyerinde tasarım dil çevirisi işlerini ben yapıyorum bide üzülerek söylüyorum trde kalmak istemiyorum
hocam ayıptır sorması yaşınız kaçŞuan ne yapabiliyor isem onu yapıyorum ilerde olasılıklara bakar ona göre yine ne yapılıyor isem onu yaparım.
Bu genel halk yüzünden de biz altın gençlik yok olup gidicez içim karardı lnHâlâ din ile kandırılıyor çünkü halkın büyük çoğunluğu ortalama maymun zekasına sahip değil ve olan 2 gram aklını da Allah, kuran lafını duyunca kaybediyor hiç hepimizin evinde kuran var acaba doğru mu demiyor direk he bu diyorsa kesin doğrudur diyip yemediği halt bırakmıyor üstüne mantıklı konuşan birini görünce ya darp ediyor ya da terörist, fetötü ilan ediyor.
Keşke gitmek istemekle bitse herkesin imkanı olsa ülkede kimse kalmaz.Hocam gitmek istiyorsan git zaten herkes mutlu olacağı şeyin peşinden gitmeli rasyonalite çerçevesi içinde