Onlar eğlenirken sen çalış hesabı

CRØXY

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,767
7. Sınıf öğrencisiyim yaşıtlarım hayvan gibi PC oynuyo eğleniyo ben lgsye erkenden hazırlanmaya çalışıyorum 4070li sistem yanımda göz kırpıyor ben Tonguç izliyorum inşallah karşılığını verir lgs duanızı alırım seviliyonuz

Ekler

• IMG_0644.png
    IMG_0644.png
    2.3 MB · Hit: 427
7. Sınıf öğrencisiyim yaşıtlarım hayvan gibi PC oynuyo eğleniyo ben lgsye erkenden hazırlanmaya çalışıyorum 4070li sistem yanımda göz kırpıyor ben Tonguç izliyorum inşallah karşılığını verir lgs duanızı alırım seviliyonuz
muhammet iyi çalışmalar

Aç oyununu oyna sonra pişman olursun LGS o kadar kasılacak sınav değil 8. Sınıfta başla çalışmaya. Yaş ilerledikçe emin ol pişman olursun aç oyununu keyfine bak.

❤️
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sınavdan sonra görüşürüz abicim
Sınavdan sonra ne olacağını sanıyorsun çalış dostum çalışma diyen yok kendi bileceğin iş ama ilerde bu yıllarımı niye böyle geçirdim diye pişman olma.

Aç oyununu oyna sonra pişman olursun LGS o kadar kasılacak sınav değil 8. Sınıfta başla çalışmaya. Yaş ilerledikçe emin ol pişman olursun aç oyununu keyfine bak.
O kadar kasmıyom be gta Online fln oynuyorum başka oyunum yok zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sınavdan sonra ne olacağını sanıyorsun çalış dostum çalışma diyen yok kendi bileceğin iş ama ilerde bu yıllarımı niye böyle geçirdim diye pişman olma.
Tecrübeni paylaştığın için sağol abim

Kasmıyom hoşuma gidiyo

doğru yoldasın kardeşim merak etme Türkiyede her şeye rağmen sıradan bir vatandaşın yapabileceği en iyi şey iyi bir okulda okuyup bir meslek ve iş sahibi olması bunun önünden de iyi bir lise geçiyor

Geri