CRØXY
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,767
muhammet iyi çalışmalar7. Sınıf öğrencisiyim yaşıtlarım hayvan gibi PC oynuyo eğleniyo ben lgsye erkenden hazırlanmaya çalışıyorum 4070li sistem yanımda göz kırpıyor ben Tonguç izliyorum inşallah karşılığını verir lgs duanızı alırım seviliyonuz
İyi çalışmalar kardeşim7. Sınıf öğrencisiyim yaşıtlarım hayvan gibi PC oynuyo eğleniyo ben lgsye erkenden hazırlanmaya çalışıyorum 4070li sistem yanımda göz kırpıyor ben Tonguç izliyorum inşallah karşılığını verir lgs duanızı alırım seviliyonuz
İyi çalışmalar kardeşim
Sınavdan sonra görüşürüz abicimsaçmalıktan başka bir şey değil lgs dediğin sınav için 8. sınıf bile komple fazla gelirken sen 1 yıl önceden mi başladın
Aç oyununu oyna sonra pişman olursun LGS o kadar kasılacak sınav değil 8. Sınıfta başla çalışmaya. Yaş ilerledikçe emin ol pişman olursun aç oyununu keyfine bak.7. Sınıf öğrencisiyim yaşıtlarım hayvan gibi PC oynuyo eğleniyo ben lgsye erkenden hazırlanmaya çalışıyorum 4070li sistem yanımda göz kırpıyor ben Tonguç izliyorum inşallah karşılığını verir lgs duanızı alırım seviliyonuz
Sınavdan sonra ne olacağını sanıyorsun çalış dostum çalışma diyen yok kendi bileceğin iş ama ilerde bu yıllarımı niye böyle geçirdim diye pişman olma.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sınavdan sonra görüşürüz abicim
O kadar kasmıyom be gta Online fln oynuyorum başka oyunum yok zatenAç oyununu oyna sonra pişman olursun LGS o kadar kasılacak sınav değil 8. Sınıfta başla çalışmaya. Yaş ilerledikçe emin ol pişman olursun aç oyununu keyfine bak.
Tecrübeni paylaştığın için sağol abimSınavdan sonra ne olacağını sanıyorsun çalış dostum çalışma diyen yok kendi bileceğin iş ama ilerde bu yıllarımı niye böyle geçirdim diye pişman olma.
Let him cook now I said let him cook.Sınavdan sonra ne olacağını sanıyorsun çalış dostum çalışma diyen yok kendi bileceğin iş ama ilerde bu yıllarımı niye böyle geçirdim diye pişman olma.
Keyfin bilir sana kalmış bişey. Bu arada Steam'de ücretsiz birkaç tane iyi oyunda var onları da oynayabilirsin yada Epic Games'de her hafta veriyor onlarada bakabilirsin.Kasmıyom hoşuma gidiyo