Asam gibi bir lise, üniversite okusan bile sonuç yine belli oluyorMesela neden boşa?
vaybe 4070 in var ve sadece gta online mı oynuon7. Sınıf öğrencisiyim yaşıtlarım hayvan gibi PC oynuyo eğleniyo ben lgsye erkenden hazırlanmaya çalışıyorum 4070li sistem yanımda göz kırpıyor ben Tonguç izliyorum inşallah karşılığını verir lgs duanızı alırım seviliyonuz
lgs hayatimda gordugum en gereksiz sinav bende guzel bi derece yapıp iyi bi liseye gittim ama gercekten olay her şekilde sende bitiyor7. Sınıf öğrencisiyim yaşıtlarım hayvan gibi PC oynuyo eğleniyo ben lgsye erkenden hazırlanmaya çalışıyorum 4070li sistem yanımda göz kırpıyor ben Tonguç izliyorum inşallah karşılığını verir lgs duanızı alırım seviliyonuz
Kardeşim sen yorumları boşver çalışmaya devam et iyi bir lise kazanırsın480 500 arası.
ayt mati 3 haftada bitirince bizziko7. Sınıf öğrencisiyim yaşıtlarım hayvan gibi PC oynuyo eğleniyo ben lgsye erkenden hazırlanmaya çalışıyorum 4070li sistem yanımda göz kırpıyor ben Tonguç izliyorum inşallah karşılığını verir lgs duanızı alırım seviliyonuz
6 yıl hayatını adayıp sonraki 70 yılı huzurlu istedigin gibi yasamak senin elinde yasıtların ya okumayıp rezil olucak yada babalarına guveniyor bunlar secenegin deilse calısmaktan baska caren yok devam dostum7. Sınıf öğrencisiyim yaşıtlarım hayvan gibi PC oynuyo eğleniyo ben lgsye erkenden hazırlanmaya çalışıyorum 4070li sistem yanımda göz kırpıyor ben Tonguç izliyorum inşallah karşılığını verir lgs duanızı alırım seviliyonuz