Bf1 best bıfı.Selam Dostlar, BF2042 İndirdim Fakat Oyuncu Sayısı Bir Hayli Az Bende Başka Bir Online Oyun Arayışı İçerisine Girdim Bana Önerebileceğiniz Online FPS Türü Oyunlar Var Mı?
RustSelam Dostlar, BF2042 İndirdim Fakat Oyuncu Sayısı Bir Hayli Az Bende Başka Bir Online Oyun Arayışı İçerisine Girdim Bana Önerebileceğiniz Online FPS Türü Oyunlar Var Mı?
Sunucular dolu. Hile var ancak klan sunucuları çok fazla. Aktif admin oluyor hile olsa bile anında yok oluyor. +230 saatim varOyuncu Durumu Nedir?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Rust FPS'Mi Oluyor?
ben bi hvesle aldım oyun çok zor çıktı 1 saat oynadıktan sonra ancak aim tutmaya başlıdı5v5 rekabetçi tabanlı istiyorsan Rainbow 6: Siege'e bakabilirsin.n
Öğrenilmesi belki de en zor oyun olabilir R6S. Sesin ne taraftan geldiğini dahi anlayamayabiliyorsunuz yeni başladığınızda.ben bi hvesle aldım oyun çok zor çıktı 1 saat oynadıktan sonra ancak aim tutmaya başlıdı
ben artık oynamıyorumm kaldı kütüphanede ama başka bir gün yine düşünebilirinÖğrenilmesi belki de en zor oyun olabilir R6S. Sesin ne taraftan geldiğini dahi anlayamayabiliyorsunuz yeni başladığınızda.