Kardeşim bilgisayardan sınava gireceğim girdiğim ekranı arkadaşa göstermek istedim. Telefondan da google girip soru cevaplarına bakacağım. Ve evet ilk online sınavım.acemi misin knk telefondan dc yi aç görüntüyü paylaş ne tribe giriyon yakalanır mıyım diye
? Hasta mısın birader sen ne acemisi ne saçmalıyorsun adam akıllı cevap veremiyor musunacemi misin knk telefondan dc yi aç görüntüyü paylaş ne tribe giriyon yakalanır mıyım diye
Alt tab vs sistemde gözükür sınavın iptal olur.Arkadaşlar blackboard üzerinden sınava gireceğim. Arkadaşa dc den ekran paylaşsam bu anlaşılır mı. Alt Tab yapsam yeni sekme açsam bunlar anlaşılır mı?
kardeşim çok fazla belli etmemek için vpn kullan geçende yakaladılar öyle yapanları pc kamerasını da bantla bişeyle gözükmeArkadaşlar blackboard üzerinden sınava gireceğim. Arkadaşa dc den ekran paylaşsam bu anlaşılır mı. Alt Tab yapsam yeni sekme açsam bunlar anlaşılır mı?
sana giren çıkan ne onu anlamadım? Hasta mısın birader sen ne acemisi ne saçmalıyorsun adam akıllı cevap veremiyor musun
başka bir telefon tablet daha bul en iyisi bu yöntemArkadaşlar blackboard üzerinden sınava gireceğim. Arkadaşa dc den ekran paylaşsam bu anlaşılır mı. Alt Tab yapsam yeni sekme açsam bunlar anlaşılır mı?
bu aralar herkes bir tedirgin? Hasta mısın birader sen ne acemisi ne saçmalıyorsun adam akıllı cevap veremiyor musun
18 yaşında ergen heraldebu aralar herkes bir tedirgin
istinye de okuyorum deme sakın :d blackboardda belli oluyor haberin olsunArkadaşlar blackboard üzerinden sınava gireceğim. Arkadaşa dc den ekran paylaşsam bu anlaşılır mı. Alt Tab yapsam yeni sekme açsam bunlar anlaşılır mı?
hocam böyle işler tehlikeye atılmaz gereksiz telefondan açıp cevaplarsın en kötü bilgisayardan bakarsın sorularaArkadaşlar ne olur ne olmaz diye tarayıcı hariç her şeyi kapattım kendim çözdüm. Çalıştığım kadarıyla 70 vs bekliyordum 95 aldım hadi eyvallah. Telefon ile kopya çekmeye uygun sorular yoktu. Yoruma açık sorulardı.