Kate^^
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 52
- İsim
- Kate Sanalın Kraliçesi
Benim 9 aylık çok güzel bir ilişkim vardı her şey çok güzel gidiyo eğlenliyoruz yapmadığımız şey kalmadı çok arkadaşım yoktur zaten sürekli onla geziyordum ilk ilişkim olduğu için yeri bende çok ayrı çok kızlarla konuşamam o kızda başka bişey vardı onun yanında kendimi evimde gibi rahat hissediyodum çok mutluydum. bana 1 2 hafta soğuk yaptı ben sürekli ilk mesajı atıyorum eskisi gibi dışarıda çıkmıyoduk mesjalara 1 gün sonra bakıyodu kısa kısa mesajlar atıyodu eskiden tartşırdı tatlı bi şekilde benle konuşmayı bitirmek için elinden geleni yapıyodu en son canıma tak etti sordum darladım ilkde bişey söylemedi birazdaha sorduktan sonra seni artık sevmiyorum başka birini seviyorum ilk başta aşık olduğumu sandım ama sadece ilgi boşluğundan dolayı seni sevdiğimi sanmıştım sen sevilcek biri değilsin seni kimse sevmiycek gibisinden şeyler söyledi yaklaşık 2 ay geçti ne düzgün yemek yiyebiliyorum ne uyku uyayabiliyorum evden çıkmıyorum ailemle aram çok bozuk özet geçtim biraz durumu bundan nasıl kurtullabilirim.
Son düzenleme: