Ekmek 8-10 TL oldu diye yorumladım
(!) atmana gerek yok bunaHerşeyin fiyatı %30-40 zamlanacak o zaman (!)
Aynen öyle aradaki fark acayip açıldı bağkur emeklisi olan babam da sadece 2500 TL alıyor emekli maaşı şaka gibiAmca memur emeklisi zaten babam bağkur emeklisi ve fark giderek açılıyor nerdeyse 2 katına çıktı. Alın terinin bir değeri yok yatanlar daha çok maaş alıyor yaşasın memurlarımız!!!!
Belli olmaz (!)(!) atmana gerek yok buna
Bu gidişle 50 TL bile olur.Ekmek 8-10 TL oldu diye yorumladım
Bağkur demiş iken babam da esnaf 30 senelik. Bağkurunu ödüyor. Ve şuan 50 yaşında eyt li. Eyt geldiğinde 2500 tl mi alacak emekli maaşı.Aynen öyle aradaki fark acayip açıldı bağkur emeklisi olan babam da sadece 2500 TL alıyor emekli maaşı şaka gibi
Zam gelmediği takdirde büyük ihtimalle öyle alır benim babam da esnaf belki 100-200 fazla alabilir.Bağkur demiş iken babam da esnaf 30 senelik. Bağkurunu ödüyor. Ve şuan 50 yaşında eyt li. Eyt geldiğinde 2500 TL mi alacak emekli maaşı.
Alsın ceplerine koysunlar. Sadaka veriyorlar sanki. Haysiyetten yoksun kalmış şahsiyetler.Zam gelmediği takdirde büyük ihtimalle öyle alır benim babam da esnaf belki 100-200 fazla alabilir.
Saçmalık zaten doğalgaz + elektrik 1000 TL desen minimum 1000tl mutfak masrafı olsa minimum 500 TL'ye napcak bu adam kiramı ödicek üst başmı alıcak, benim babamınkide geçen sene 2.600 den 3.300 e çıktı %100 den fazla enflasyona sadece 700tl zam ama vasıfsız memurların maaşı 6000 den başlıyorAynen öyle aradaki fark acayip açıldı bağkur emeklisi olan babam da sadece 2500 TL alıyor emekli maaşı şaka gibi