Madridista
80+
- Reaksiyon skoru
- 88
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende öyle düşünüyorum.Başlı bailıa google ve samsung harici vasat.
Bende öyle düşünüyorum.Başlı bailıa google ve samsung harici vasat.
hiç sorma ya airpods 4anc iade süresi dolmuş alamıyorumevet yeni airpods duyuruldu tanıtımda en beğendiğim ürün oydu hepsinin son modelini çekiyosun kafan rahat
güncel iphone cihazlarına o fiyatlar değmez. iphone alacağın fiyata çok daha iyi android telefonlar var. samsungdan devam et benceHerkese iyi akşamlar ve iyi forumlar,
Şuanda S21 Fe kullanmaktayım okul bittikten sonra telefonu değiştirmeyi düşünüyorum. İphone almayı planlıyorum. Sizce hangi modeli almalıyım?
Aklımda bi fikir oluşsun diye öneri almak istedim hocam ne var bunda.kardeşim 9 ay sonra alacagin telefon icin simdiden oneri mi istiyosun? forumdakiler neyi tartisiyor acaba...
her telefonu kullanmış gibisinizAndroid her telefona koyuyor ama kullanılmıyor Kasıoyr
İphone isteyen adama android önermek kadar saçmalık görmedim. Bütçen hangi iPhona yetiyorsa alabilirsin.Herkese iyi akşamlar ve iyi forumlar,
Şuanda S21 Fe kullanmaktayım okul bittikten sonra telefonu değiştirmeyi düşünüyorum. İphone almayı planlıyorum. Sizce hangi modeli almalıyım?
15 Pro ve 16 pro arasındayım bakalım yaza ne olur ne biter duruma göre bakıcaz hocam.bütçeye bakmayarak Honor Magic7 Pro diyorum çünkü yazmamışsınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
iPhone yazısını fark etmedim, daha yaz olmadı büyçe artar mı düşer mi belirsiz yani. 15 Pro derim şu an