Önümüzdeki yaz hangi telefona geçmeliyim?

15 serisinin sorunu nedir hocam? 16 Pro yeterli olur diye düşünüyorum pro max gereksiz geliyo bana.
batarya sorunları çok fazla pil sağlığı çok hızlı düşüyor 16 pro kullanımı kişiden kişiye değişir bana yetmiyor batarya 14 pm var günde 2 kere şarja takıyorum pil sağlığı %87
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bide tabi büyük telefon seviyormu 16pm en büyük telefon çünkü applein şuana kadarki

batarya sorunları çok fazla pil sağlığı çok hızlı düşüyor 16 pro kullanımı kişiden kişiye değişir bana yetmiyor batarya 14 pm var günde 2 kere şarja takıyorum pil sağlığı %87

bide tabi büyük telefon seviyormu 16pm en büyük telefon çünkü applein şuana kadarki
Büyük telefon çok sevmiyorum hocam. Telefonu çok fazla kullanmıyorum o yüzden yeteceğini düşünüyorum.

Evet hocam güzel telefon benimde tercihim o olucak gibi duruyo
çöl titanyumu rengini öneririm muazzam duruyor pro max ellerin inanilmaz büyükse al küçükse yandaki kamera denetimi tuşuna zor yetişir parmaklar video çekerken zorluk çekersin mesela yan tutup ordan zoom yapman zorlaşır düz 16 pro iyidir

büyük telefon sevmiyosan pro dan üstüne çıkamazsın evet eğer batarya sıkıntıysa 16 pro yada 17 pro her yıl iphone bataryayı daha da optimize ediyor

çöl titanyumu rengini öneririm muazzam duruyor pro max ellerin inanilmaz büyükse al küçükse yandaki kamera denetimi tuşuna zor yetişir parmaklar video çekerken zorluk çekersin mesela yan tutup ordan zoom yapman zorlaşır düz 16 pro iyidir
Renk konusunda önerini dikkate alacağım hocam. 16 Pro da karar kaldım gibi duruyo.
büyük telefon sevmiyosan pro dan üstüne çıkamazsın evet eğer batarya sıkıntıysa 16 pro yada 17 pro her yıl iphone bataryayı daha da optimize ediyor
Evet büyük telefon sevmiyorum hocam.

16 pro kullanıyorum söylendiği kadar kötü bir bataryası yok günlük ortalama 8-10 saat ekran sürem var gün sonunda yüzde 20nin altına çok nadir düşüyor sürekli ekran parlaklığı 100 ve watch'a bağlı kullanıyorum hem batarya performansı hem kalite açısından fiyatını da düşünürsek tercih edilecek en iyi telefon bence

O tuşa birisi şey demişti "5 kere bastım 4 ü yanlışlıkla birisife denemek için"

iphone kötü daha hala yapay zekada berbatlar 120hz'e yeni geçiyorlar ancak illa alacam diyorsan bütçen varsa al geç ama iphone için bütçe zorluyorsan ağır enayilik derim

3000 küsür mahla istediği kadar optimeze etsin yine yine yol kat edemez rakipleri artık 6-7-8k mah batarya koyuyorlar vivo x200 pro 20-22 saat ekran süresi alıyor. Çok geri kaldı bazı şeylerde.

yok kanka baya basman lazım hassaslık ayarı varda yinede basman lazım alışınca baya kullanılır oluyo güzel oluyor
Denemedim hiç bilmiyorumda bence çokta gerekli değil. Ki video dışı fotoğraflarda kamerası rakiplerine göre iyi değil artık. Gereksiz bir tuş yani bence. X200 ultraya bak mesela.

Vivo falan boş , samsung ve apple. S26 ultra çok güzel olacak gerek tasarım gerek yeni sensörler. Hali hazırda 24 ultra kullanıyorum çok baika deneyim gerçekten.

Vivo falan boş , samsung ve apple. S26 ultra çok güzel olacak gerek tasarım gerek yeni sensörler. Hali hazırda 24 ultra kullanıyorum çok baika deneyim gerçekten.
katılıyorum samsung ve iphone dışı boş bende s24 ultra vardı hiç beğenemedim çok eski telefondan geçtim ve android yine bildiğimiz android belkide artık androidden sıkılmıştım ve telefon çok kabaydı ve batarya aynı şekil ondada yetmiyordu

iphone kötü daha hala yapay zekada berbatlar 120hz'e yeni geçiyorlar ancak illa alacam diyorsan bütçen varsa al geç ama iphone için bütçe zorluyorsan ağır enayilik derim
Yok hocam bütçem olmasa hiç zorlamam zaten.
Büyük telefon sevseydim düşünürdüm hocam.

Geri