Hoca nın ayrımcılığı bence hocalar kızlara daha çok önem verirHoca erkek seçilen kız.
Kalbimi kıran şey isminin "Onur Kurulu" olması sanırım.Hiç bir işlevi yok sadece ayda yılda bir toplantı olur katılırsın o kadar.
seçilmemen gayet ortada gibiHoca erkek seçilen kız.
Genelleme yapmak saçma olur.Hoca nın ayrımcılığı bence hocalar kızlara daha çok önem verir
Seçim yok, hoca teneffüste gelip söyledi.seçim derken ne seçimi
anlattığınız gibiyse bence hocanıza bir sorunSaçma bir şey ama tuhaf şekilde kalbim kırıldı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Küfür etmem.
Çok arkadaşım yok. Ya kitap okurum ya da 1-2 adet arkadaşımla(onlar da küfür vb. etmez) gezerim.
Güven veririm bence azimli kişiliğim.
Derslerim iyi, seçilene göre de iyi.
Seçen öğretmen dil öğretmeniydi ve sınıftaki tek dilci benim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kız-erkek ayrımı tarzı bir şey olabilir mi?
Sormayacağım, gerek yok.anlattığınız gibiyse bence hocanıza bir sorun
Unutma bir kişi seçildiyse iyi olduğundan değil iyi pazarlandığındandır.Sınıfımda başka birisi seçildi ve üzülüyorum.
Sağlık kuralarına en çok dikkat eden benim.
Derslerim başarılı.
Disiplin, uyarı, şımarıklık, konuşma vb. hiçbir şey yok, usluyum kısacası.
Arkadaşlarımı en iyi ben satarım(hiçbirini sevmiyorum.)
Neden ben seçilmedim sizce?
Tabii seçilen şey "Onur" kuruluna seçilmiyorsa...Unutma bir kişi seçildiyse iyi olduğundan değil iyi pazarlandığındandır.
Unutma bir kişi seçildiyse iyi olduğundan değil iyi pazarlandığındandır.
Kardeşim, yaşına veriyorum kırılmışsın heveslenmişsin ama senden kötüleri olduğu gibi iyileri de var. Demek ki hoca/ların gözünde o kişiden daha verimsizsin. Zaten pek takmana gerek yok yani. Girsen de bir şey katmayacaktı sana.Tabii seçilen şey "Onur" kuruluna seçilmiyorsa...
Elbette olabilir ama seçilen kişinin nesi iyi onu bilmek istedim.iyileri de var.