2011 modele Fiyat çok bir de güneş yanığı var diyosun değişen boya yok diye şahini de 1 milyon yazıyorlar. Bu bütçeye kore grubu bakabilirsin ya da egea2011 opel Astra sedan 1.3 benzin
147xxxkm
Değişen boya yok
650.000 fiyatı
Tavanta ve bagajda az miktarda güneş yanığı var
Ne düşünüyorsunuz yardımcı olurmusunuz
Büğün expere sokacaz inşallah2011 modele Fiyat çok bir de güneş yanığı var diyosun değişen boya yok diye şahini de 1 milyon yazıyorlar. Bu bütçeye kore grubu bakabilirsin ya da egea
Aracın kendi piyasasına göre normal fiyat güneş yanığı o model Astrada kronik zaten aracın triger ve subapları değişmiş mi onu öğren hocam Opel grubunda subap eritme problemi oluyor Çelik subap taktırman gerekebilir eğer değişmediyse birde araç otomatikse şanzımanada dikkat etmeni tavsiye ederim 3 sene H kasa 5 sene J kasa Astra kullandım kafana takılan bişey olursa yardımcı olmaya çalışırım2011 opel Astra sedan 1.3 benzin
147xxxkm
Değişen boya yok
650.000 fiyatı
Sağolun hocam 1.3 dizel manuel güneş yanıkları fazla yok ama gene görüntüyü bozuyor, bugün expere sokacağız sana telegramdan ulaşabilir miyimAracın kendi piyasasına göre normal fiyat güneş yanığı o model Astrada kronik zaten aracın triger ve subapları değişmiş mi onu öğren hocam Opel grubunda subap eritme problemi oluyor Çelik subap taktırman gerekebilir eğer değişmediyse birde araç otomatikse şanzımanada dikkat etmeni tavsiye ederim 3 sene H kasa 5 sene J kasa Astra kullandım kafana takılan bişey olursa yardımcı olmaya çalışırım
Lpg varsa oluyor durduk yere olmuyor motor ztn fiatın motoru bunda o sorun yok opelin 1.3 dizelleri fiat multijetAracın kendi piyasasına göre normal fiyat güneş yanığı o model Astrada kronik zaten aracın triger ve subapları değişmiş mi onu öğren hocam Opel grubunda subap eritme problemi oluyor Çelik subap taktırman gerekebilir eğer değişmediyse birde araç otomatikse şanzımanada dikkat etmeni tavsiye ederim 3 sene H kasa 5 sene J kasa Astra kullandım kafana takılan bişey olursa yardımcı olmaya çalışırım
1.3 dizel ben yanlış yazmışımLpg varsa oluyor durduk yere olmuyor motor ztn fiatın motoru bunda o sorun yok opelin 1.3 dizelleri fiat multijet
Benzinli yazdığı için subap eritme dedim hocam dizellerde enjektör ve ısıtma bujisi önemliLpg varsa oluyor durduk yere olmuyor motor ztn fiatın motoru bunda o sorun yok opelin 1.3 dizelleri fiat multijet
Yazarken yazmışsın okey .sağlam motordur1.3 dizel ben yanlış yazmışım
Hangi kasa J mi H mı2011 opel Astra sedan 1.3 benzin
147xxxkm
Değişen boya yok
650.000 fiyatı