Neler Yeni

Yardım Opel Insigna 2012 2.0 CDTI Alınır mı ?

Moonlighter

80+ Silver
Reaksiyon skoru
904
Bütçe
6000000
Tanıdığım bana teklif yaptı ve 465bin₺ bırakacağını söyledi. Araba ile cumadan cumaya namaza gidiyoruz birlikte güzel bence ama çevremden duyduğum kadarı ile masrafı varmış diyolar. Pek arabadan da anlamam o yüzden kararsız kaldım. Benim gibi saf köylüyü buldu araba konusunda kandırmaya mı çalışıyor bilmiyorum ama araba güzel de duruyor. Sizce piyasaya göre alınır mı ?

Tanıdığım bana teklif yaptı ve 465bin₺ bırakacağını söyledi. Araba ile cumadan cumaya namaza gidiyoruz birlikte ama çevremden duyduğum kadarı ile masrafı varmış diyolar. Sizce nasıl?
hocam 2.0 dizel motor cok yakar ekstradan opelin motorlarina guvenmeyeceksin benim 460 bin tl ye tavsiyem ticari olur diyorsaniz ford connect 90-110hp likler ticari degilde otomobil diyorsaniz ford focus 2.5-3 kasa olabilir

hocam 2.0 dizel motor cok yakar ekstradan opelin motorlarina guvenmeyeceksin benim 460 bin tl ye tavsiyem ticari olur diyorsaniz ford connect 90-110hp likler ticari degilde otomobil diyorsaniz ford focus 2.5-3 kasa olabilir
Olabilir belki ondan uyguna veriyor. Ticari olmasa iyi olur bütçem 600bin₺ bir de focuslara bakayım teşekkürler. Başka öneriniz varsa lütfen paylaşın.

Olabilir belki ondan uyguna veriyor. Ticari olmasa iyi olur bütçem 600bin₺ bir de focuslara bakayım teşekkürler. Başka öneriniz varsa lütfen paylaşın.
hocam fluence olabilir 1.5 dci 110hp olanlari olmasi lazim onlar az yakar cok kaçar ustasi da bulunur 160-190 bin km arasi olanlar cok tutuluyor cok saglam motor çunku
eger aile cok buyuk degilse clio 4 st 1.5 var onlarda 75-90 hp ler var 75 lık çekmez 90 lık daha ideal olur

O bütçeye sadece japon bak kafan ağrımaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,713
Üyeler
173,246
Son üye
mikixx
Geri