Neler Yeni

Opel Vectra 2.0 GT Hala Alınır mı ?

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,060
İsim
göksel yurtcan
şahine vereceğin parayı ona ver çok daha iyi olur

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
n

ne yönden sıkıntılar çıkartabilir
Sağını yapsan solu çıkar solunu yapsan sağı patlar net bir şey denilemez
şahin doğan yerine alacaksan al he dersen astra g clio 2 206 falan bakıcam hiç vectra falan düşünme bunlardan birini al
O motorlar sıcak motordur müşürler 97 - 102 oluyor genelde
ısıyı görürse başlarsın contayla bir daha yapar sonra bir daha falan artık motor mu çıkar kapak mı çıkar bilinmez. Bu kesin olacak demiyorum ama o motorlar sıcak çalıştığından bunlar olabilecek şeyler harareti görürse başına bela alırsın.
Motoru düzgün bulursan gir bulamassan saydığım 3 arabadan birine bak

Kemal Salih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Kemal Salih
şahin doğan yerine alacaksan al he dersen astra g clio 2 206 falan bakıcam hiç vectra falan düşünme bunlardan birini al
ısıyı görürse başlarsın contayla bir daha yapar sonra bir daha falan artık motor mu çıkar kapak mı çıkar bilinmez. Bu kesin olacak demiyorum ama o motorlar sıcak çalıştığından bunlar olabilecek şeyler harareti görürse başına bela alırsın.
peki teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. bunları da değerlendiriceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:

peugeot 206 nın sıkıntıları varmıdır acaba ? ne kadar hızlara kadar çıkabilir , uzun yol da yapıyoruz çünkü.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
peki teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. bunları da değerlendiriceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:

peugeot 206 nın sıkıntıları varmıdır acaba ? ne kadar hızlara kadar çıkabilir , uzun yol da yapıyoruz çünkü.
1.4 veya 1.6 benzinli alırsan seni tatmin eder merak etme
Çok hız bekleme ortalama hızları yapar 160 170 gibi fakat gerisinde çok rahat edenileceğini sanmıyorum yol sesi vs. Konforun azalır o hızlarda

Kemal Salih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Kemal Salih
1.4 veya 1.6 benzinli alırsan seni tatmin eder merak etme
Çok hız bekleme ortalama hızları yapar 160 170 gibi fakat gerisinde çok rahat edenileceğini sanmıyorum yol sesi vs. Konforun azalır o hızlarda
sesler falan çok önemli değil. zaten rahatlığa pek alışkın değiliz. 97 model h100 kullanıyoruz işimizden dolayı da uzun yol yapılmıyor arabanın maksimum hızı zaten 130 onada çıkınca motor çok zorluyor kendisini. 100 de 120 de gidiyoruz o da çok uzun sürüyor o yüzden binek ve hızlı bir araba bulmaya çalışıyorum

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
sesler falan çok önemli değil. zaten rahatlığa pek alışkın değiliz. 97 model h100 kullanıyoruz işimizden dolayı da uzun yol yapılmıyor arabanın maksimum hızı zaten 130 onada çıkınca motor çok zorluyor kendisini. 100 de 120 de gidiyoruz o da çok uzun sürüyor o yüzden binek ve hızlı bir araba bulmaya çalışıyorum
H100 diyorsun canımı alıyorsun
Onun mühendisi ile baya bir akraba olduk biz
Körken araba yapmış mühendis bey

Kemal Salih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Kemal Salih
H100 diyorsun canımı alıyorsun
Onun mühendisi ile baya bir akraba olduk biz
Körken araba yapmış mühendis bey
:D. ford transit vardı 93 model. motor yedi. para olmadığı için babam bi arkadaşından taksitle bunu almak zorunda kaldık. meslek halı yıkamacılık olunca :D

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
206 falan hız olarak tahmin etmez sen en iyisi A kasa kırmızı Doch motor bul bir tane.

Top Bottom