Neler Yeni

Opera GX Kullanılır mı ?

Ahmet Birkan Elmas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Ahmet Birkan Elmas
Beyler bu tarayıcı nasıl güvenli mi kullanılır mı benim sistemim kötü değil ama işlemcim yetmiyor oyun oynarken altta işlemci gücü harcıyor bu tarayıcı ile kullanılan işlemci gücü RAM kullanımı vs. ayarlanabiliyormuş bunu kullanmalı mıyım? Kararsız kaldım çoğu kişi kullanmaya başladı arkadaşlarım falanda öneriyor dikkat ettim yayıncılarda bunu kullanmaya başlamış bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?

Flacks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
553
İsim
Baran Durmaz
Kendim kullanıyorum tavsiye ederim

Gloxy

80+ Bronze
Beyler bu tarayıcı nasıl güvenli mi kullanılır mı benim sistemim kötü değil ama işlemcim yetmiyor oyun oynarken altta işlemci gücü harcıyor bu tarayıcı ile kullanılan işlemci gücü RAM kullanımı vs. ayarlanabiliyormuş bunu kullanmalı mıyım? Kararsız kaldım çoğu kişi kullanmaya başladı arkadaşlarım falanda öneriyor dikkat ettim yayıncılarda bunu kullanmaya başlamış bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?
Kullanılır ama verilerimiz satılıyor.

BeKo'O

80+ Silver
Tavsiye ederim kullanabilirsin, alışması birazcık zaman istiyor sadece, birde her ne kadar doğruluğundan şüphe etsemde opera kişisel veri kaçırıyor diyen var ama hiç zannetmiyorum

En İyi Cevap
3
Tarayıcı güzel ama politikasında verilerinizin açık açık satıldığını söylüyor pek tavsiye etmem.

En İyi Cevap
3
En İyi Cevap
3
Hocam siz sattığını kanıtlayın? Sözleşmelerinde sattığını yazıyor okudunuz mu? Diğer tarayıcılarda böyle bir şey yok. Veri gizliliği önemli bir konu el altından satmak kolay değil.

johndoe

80+
Opera zaten standartı bile kullanırken kurdugu installer sayfaları insana güven vermiyor, o yüzden hiç kurmadım, kurdurmam tanıdıgıma. Chrome devam bir kere oyuncu tarayıcısı nedir şaka gibi.

Her firma bilgilerinizi satmaz, buna dair EULA'sı olan ve bu işi ciddiye alan firmalar var. Tarayıcılardan konuşuyorsak evet satanlar var, fakat bu alem dışında verilerinizi güvende tutan şirketlerde mevcut. Satmayan tarayıcı bile vardır emin olun bilinmedik sizinle ugraşmayacak tek bir adamın kodladıgı umurunda olmayan güncellenmeyen. Gerçi öyle tarayıcı kullanılır mı tartışılır güvenlik açısında.

Gökhan61

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Gökhan Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Top Bottom