Opera yanlış verileri yedeklemiş

conveyor belt overlord

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
6,471
opera gx kullanıyoum lapotpoumu satcam diye yedekleyip format atcaktım operanın kendi sitesinde yazna şekilde yedeklemdim ama kasımdsaki veriler yedeklenmiş o zamandan beri değiştirdiğim hiçbir yer imleri gözükmüyor opera sync hesabı oluşturmuştum ama onu girincede sanki şuanki verileri yani kasımdakileri yedeklemek için izin istiyor ne yaapcağım

not yedekledikten sonra opera ayrları sıfırlandı ama yer imleri(kasımdakiler) kaldı ne yapama gerekiyor bunları mutlaka geitrmem laızm

opera gx kullanıyoum lapotpoumu satcam diye yedekleyip format atcaktım operanın kendi sitesinde yazna şekilde yedeklemdim ama kasımdsaki veriler yedeklenmiş o zamandan beri değiştirdiğim hiçbir yer imleri gözükmüyor opera sync hesabı oluşturmuştum ama onu girincede sanki şuanki verileri yani kasımdakileri yedeklemek için izin istiyor ne yaapcağım

not yedekledikten sonra opera ayrları sıfırlandı ama yer imleri(kasımdakiler) kaldı ne yapama gerekiyor bunları mutlaka geitrmem laızm
eğere yanlış yedekleme yaptıysa ve laptopa format attıysan yani kalan verilerin bulunduğu cihazdakileri silersen sanırım getirmek mümkün değil sanırım
ama internette şirketler için çok büyük fiyatlara verileri kurtarma seçenekleri var

Keşke garanti olarak fotolarını falan da çekip farklı bir yöntem daha deneseydin, maalesef aklıma bir şey gelmedi ben sadece şifre yedeklemesi yapmıştım.

Geri