Operatör Önerir misiniz ?

Arkadaşlar telefon aldım da düzgün bir operatör önerir misiniz ? birde zahmet olmazsa paket de önerebilir misiniz ?
Vodafone asla önermem (Selfy de iken iyidir Vodafone Pişmanlıktır)
Turk telekom öneririm

Arkadaşlar telefon aldım da düzgün bir operatör önerir misiniz ? birde zahmet olmazsa paket de önerebilir misiniz ?
Vodafone. 2 Yıldır Kullanıyorum aşırı memnunum. Eğer hala olsaydı uyumlu tarifeler var ondan alırdın ama düşük gblı uyumlu tarifeler kaldı. onlar devrediyordu.
faturalı mı faturasız mı ?

Oturduğunuz yere göre değişiyor ama ben Turkcell kullanıyorum genelde iyi faturasiz olarak paket önerim Gülümseten Avataj 5 GB paketi 30 TL ye aliniyor içeriği 5GB 500 Dk 1000 sms

haydaa niye ? adamlardan rica ettim yazlığın 150 metre ilerisine baz istasyonu diktiler.
kişiden kişiye değişir
selfy den geçtim
Vodafonede (Freezone) :
kampanyalar az
uyarı vermeden 4 tl çektiler
ve paketlerinide selfye göre daha az beğeniyorum

Faturasız bu arada.
bu linkin en altında 30gblık 25gb genel 5gb belirli uygulamalarda geçerli internete sahip paket var. Genç süper kolay paket. hat senin üzerine olacak. ama yetki yine ailende olacak. işte tarife değişikliği vb. için.

Arkadaşlar birazcık inceleme fırsatım oldu da türk telekom da 750DK 750SMS 8gb internet 30 tl gibi bir şeydi türkcell de ise 1000SMS 1000DK 4 ya da 5gb internetti herhalde tam hatırlayamıyorum sizce hangisini tercih etmeliyim ?

kişiden kişiye değişir
selfy den geçtim
Vodafonede (Freezone) :
kampanyalar az
uyarı vermeden 4 TL çektiler
ve paketlerinide selfye göre daha az beğeniyorum
ben de daha 2 ay önce faturasızdan faturalıya geçtim. freezone yine. 17gb internet 15i genel 2si uygulamalarda geçerli. geçen ay tüm interneti bitirdim ondan olmadı ama ağustos ayında kullanmadığım 9gb devretti. bu çok güzel bir şey. bide pass olayı var çark eskisi gibi değil 4 haftanın 3ünde internet 1inde pass,kampanya vb. var. memnunum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar birazcık inceleme fırsatım oldu da türk telekom da 750DK 750SMS 8gb internet 30 TL gibi bir şeydi türkcell de ise 1000SMS 1000DK 4 ya da 5gb internetti herhalde tam hatırlayamıyorum sizce hangisini tercih etmeliyim ?
attığım linkte 30gb internet 35tl ?

ben de daha 2 ay önce faturasızdan faturalıya geçtim. freezone yine. 17gb internet 15i genel 2si uygulamalarda geçerli. geçen ay tüm interneti bitirdim ondan olmadı ama ağustos ayında kullanmadığım 9gb devretti. bu çok güzel bir şey. bide pass olayı var çark eskisi gibi değil 4 haftanın 3ünde internet 1inde pass,kampanya vb. var. memnunum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

attığım linkte 30gb internet 35tl ?
İnternetten ziyade düzgün bir operatör mü vodafon ? bilmediğimden soruyorum bu arada.

Asla Vodafone önermem. TT ya da Turkcell

Geri