Arkadaşlar OPPO a72 alıcaktım teknosadan dün gün içi fiyatı 2899 tlydi akşam 3199 TL'ye yükselttiler bu gün 2999 tl oldu. Bu teknosanın pazarlama taktiğimi fiyat haftasonuna düşermi yoksa fiyat düşmez mi??? Bana bir fikir verin!!!
İntten alabilse realme 7 fln düşünüyom ama param nakit kartta yok ve ailem de izin vermez ztnTeknosanın neden öyle yaptığını bilmiyorum ancak farklı yerlerde çok daha ucuza bulunabiliyor.
Ancak 3000 TL'ye bu cihazı almanı tavsiye etmem. O fiyata çok daha iyi cihazlar var.
O zaman Teknosadan veya benzeri bir yerden Redmi Note 9 Pro tavsiye ederim.İntten alabilse realme 7 fln düşünüyom ama param nakit kartta yok ve ailem de izin vermez ztn
15 yaşındayım ininalım var aslında limiti de arttırabilirim ama izin vermezler papara alsam da o parayı yükletene kadar olay anlaşılır bir de ben gizli iş çevirmek istemiyorum, eğer 2899 tl olursa alırım ama bu fiyata almam zaten a72 olmazsa başka zamanı beklerim yapıcak bir şey yok. Şu vergiler biraz daha az olsa keşke ama...O zaman Teknosadan veya benzeri bir yerden Redmi Note 9 Pro tavsiye ederim.
Düşündüğün cihazdaki işlemci 1900-2000 TL'lik cihazlarda kullanılan işlemcilerden.
Ram 4 GB, 3000 TL bandındaki bir telefon için 4 GB bence çok kötüdür.
Ayrıca yaşın 13-18 arasındaysa Papara tarzı bir kart alıp içerisine para yükledikten sonra internetten alışveriş yapabilirsin.
Ailenin izin vermeyeceğini düşünüyorsun ancak onlara haber vermeyip aldıktan sonra sorun çıkmayacaktır.
Çünkü internetten aldığında ve telefon sağlam geldiğinde internetin güvenli olduğunu anlayacaklar zaten.
Sonuçta her ay telefon almıyoruz, bence ne yap ne et almışken en iyisini al derim. Kolay gelsin15 yaşındayım ininalım var aslında limiti de arttırabilirim ama izin vermezler papara alsam da o parayı yükletene kadar olay anlaşılır bir de ben gizli iş çevirmek istemiyorum, eğer 2899 TL olursa alırım ama bu fiyata almam zaten a72 olmazsa başka zamanı beklerim yapıcak bir şey yok. Şu vergiler biraz daha az olsa keşke ama...
M51 daha iyi olmaz mı acaba? Redmi biraz bozdu o yüzden söylüyorum.O zaman Teknosadan veya benzeri bir yerden Redmi Note 9 Pro tavsiye ederim.
Düşündüğün cihazdaki işlemci 1900-2000 TL'lik cihazlarda kullanılan işlemcilerden.
Ram 4 GB, 3000 TL bandındaki bir telefon için 4 GB bence çok kötüdür.
Ayrıca yaşın 13-18 arasındaysa Papara tarzı bir kart alıp içerisine para yükledikten sonra internetten alışveriş yapabilirsin.
Ailenin izin vermeyeceğini düşünüyorsun ancak onlara haber vermeyip aldıktan sonra sorun çıkmayacaktır.
Çünkü internetten aldığında ve telefon sağlam geldiğinde internetin güvenli olduğunu anlayacaklar zaten.
Bütçe dahilinde bir cihaz değil, çok daha pahalı. Redmi hangi açıdan bozdu?M51 daha iyi olmaz mı acaba? Redmi biraz bozdu o yüzden söylüyorum.
Güncelleme ve uzun kullanım sıkıntısı var, misal ben de Redmi Note 8 var gelen güncelleme sonrası şarj su gibi gidiyor ve ara sırada nadiren de olsa takılmalar oluyor ve cihaz daha 1 yıllık o yüzden söyledim. Bu arada bu sıkıntılar sadece ben de yok neredeyse herkeste var.Bütçe dahilinde bir cihaz değil, çok daha pahalı. Redmi hangi açıdan bozdu?
Evet MIUI 12 biraz fazla şarj yiyor, o açıdan biraz sıkıntısı var. RN 7 kullanıyorum, MIUI 12'yi keşke güncellemeseydim diyorumGüncelleme ve uzun kullanım sıkıntısı var, misal ben de Redmi Note 8 var gelen güncelleme sonrası şarj su gibi gidiyor ve ara sırada nadiren de olsa takılmalar oluyor ve cihaz daha 1 yıllık o yüzden söyledim. Bu arada bu sıkıntılar sadece ben de yok neredeyse herkeste var.
Doğrudur.Evet MIUI 12 biraz fazla şarj yiyor, o açıdan biraz sıkıntısı var. RN 7 kullanıyorum, MIUI 12'yi keşke güncellemeseydim diyorum
Ancak bir takılmaya rastlamadım. Arayüz ve işletim sistemi güncellemelerinde telefonu formatlamakta fayda var.
Ben formatlamadım ancak bu tarz takılma sorunları genelde format atmayan kişilerde görülüyor.