Neler Yeni

Oppo'yu Aldım H.O :LOL:

Ryuga Kishatu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Ryuga Kishatu
hayırlı olsun

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,744
İsim
Eren Yeager
Memnun musunuz telefondan ?
Ben kullanıyorum yazmamda bir sakınca yok sanırım
1 seneden beri kullanıyorum telefon gayet güzel yanında verilen kapla kırılma ihtimali falan da çok az oluyor fotoğraf kalitesi gayet güzel oyun anlamında biraz kötü ama yeterli ama mi 9t den iyi değil eğer amacınız oyun oynamak da mi 9t tercih edebilirsiniz bence ama daha çok amacınız fotoğraf çekmek telefon kullanmak arada sırada oyun oynamak da gayet iyi pubg cod yüksek ayarlarda oynatıyor depolama 128gb gayet yeterli vs iyi yani

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

Junaiun

80+ Bronze
Ben kullanıyorum yazmamda bir sakınca yok sanırım
1 seneden beri kullanıyorum telefon gayet güzel yanında verilen kapla kırılma ihtimali falan da çok az oluyor fotoğraf kalitesi gayet güzel oyun anlamında biraz kötü ama yeterli ama mi 9t den iyi değil eğer amacınız oyun oynamak da mi 9t tercih edebilirsiniz bence ama daha çok amacınız fotoğraf çekmek telefon kullanmak arada sırada oyun oynamak da gayet iyi PUBG cod yüksek ayarlarda oynatıyor depolama 128gb gayet yeterli vs iyi yani
Öncelikle yorumunuz için teşşekkür ederim.
Ben sadece YouTube'dan video izlemek için ve Whatsapp ile Instagram kullanımı için sual ediyorum.
YouTube'dan video izleme durumu için neler söyleyebilirsiniz ?

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,744
İsim
Eren Yeager
Öncelikle yorumunuz için teşşekkür ederim.
Ben sadece YouTube'dan video izlemek için ve Whatsapp ile Instagram kullanımı için sual ediyorum.
YouTube'dan video izleme durumu için neler söyleyebilirsiniz ?
Telefonun ekranı harika ve büyük hoparlörü Dolby atmos ses özelliği ile geliyor dizi izlemek aşırı keyifli az bir parlaklık gayet yeterli oluyor ekran büyük olduğu için iki parmağınızı kullanarak genişletebilirsiniz videoyu vs diziyi yada netflixten
Instagram için vs önemli olur mu bilmem dark mode var 😁

Lydbo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Ahmet Öztürk
bende 8 9 aydır kullanıyorum. Oyun için iyi değildir . Oynamam zaten telefondan oyun. Ama arayüz olarak ColorOS samsungdan sonra baya iyi geldi bana . Birde Opponun sevmediğim yanı aldığımda son nesliydi 9 ayda 2 nesil telefon çıkardılar. Az yavaş be

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
Ben de kullanıyorum memnunum kanka.

Junaiun

80+ Bronze
Telefonun ekranı harika ve büyük hoparlörü Dolby atmos ses özelliği ile geliyor dizi izlemek aşırı keyifli az bir parlaklık gayet yeterli oluyor ekran büyük olduğu için iki parmağınızı kullanarak genişletebilirsiniz videoyu vs diziyi yada netflixten
Instagram için vs önemli olur mu bilmem dark mode var 😁

İşiniz rast gitsin :)

Lydbo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Ahmet Öztürk
Bir eksi olarak da Netflixte hd desteklemez büyük bir eksi bu bence .

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,744
İsim
Eren Yeager
bende 8 9 aydır kullanıyorum. Oyun için iyi değildir . Oynamam zaten telefondan oyun. Ama arayüz olarak ColorOS samsungdan sonra baya iyi geldi bana . Birde Opponun sevmediğim yanı aldığımda son nesliydi 9 ayda 2 nesil telefon çıkardılar. Az yavaş be
Sorma sorma babama bir kaç gün önce oppo reno 4 aldık daha 1 sene önce televizyonda oppo reno 2 serisi reklamları yapılıyordu 😁
İşiniz rast gitsin :)
Teşekkür ederim

Top Bottom