Optfine güvenli mi ?

!Mete

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
127
Merhaba 1.21 optifine güvenli mi ? bu konularda çok paranoyağım .

Orjinal sitesinden indirirsen tamamen güvenli

optifinenin kendi sitesinden kurun bi sorun olmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama artık optifine yerine fabulously optimized modpack kurmanı öneririm. 1.16dan beri optifine çokta bir işe yaramıyor artık ve bu modpackin yanında sönük. bi bak derim.
sodium deseniz optifine ile belki kapışır ama dediğiniz bence kötü 1.16.5 ağırlıklı oyniyan birisiyim hepsini denedim en iyisi optifine fps sonuçları kararlılık açısından

hatırladığıma göre menu de ''optifine.net'' yazıyordu indirme linklerine geldiğim zaman optfine.net/ downloads yazıyordu doğru mudur ?
internete direk optifine yazarsan ilk çıkan sonuç sitenin kendisidir yüksek ihtimalle. Attığım link orjinal site

optifinenin kendi sitesinden kurun bi sorun olmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sodium deseniz optifine ile belki kapışır ama dediğiniz bence kötü 1.16.5 ağırlıklı oyniyan birisiyim hepsini denedim en iyisi optifine fps sonuçları kararlılık açısından
modpackin temelinde sodium var zaten. sadece üstüne serverlara katılırkenki chunk yüklerkenki performansı güçlendiriyor. oyunun ram kullanımını daha optimize ediyor tek başına sodiuma kıyasla. o yüzden modpacki önerdim. modpack sodium temeli üzerine kurulu.

internete direk optifine yazarsan ilk çıkan sonuç sitenin kendisidir yüksek ihtimalle. Attığım link orjinal site
1724608518194.png

modpackin temelinde sodium var zaten. sadece üstüne serverlara katılırkenki chunk yüklerkenki performansı güçlendiriyor. oyunun ram kullanımını daha optimize ediyor tek başına sodiuma kıyasla. o yüzden modpacki önerdim. modpack sodium temeli üzerine kurulu.
biliyorum o yüzden önermedim sodiumun kendisidaha başarılı sadece sodiumun temellerini kulanıyor ve dediğim gibi optfine kendi kulanıcı deneyimime göre en iyisi

Optifine'ı kendi sitesinden başka bir yerde indirmeyin,
Kurulum yaparken de başka uygulama indirmemesine dikkat edin,
Virüs taraması da yapın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,245
Üyeler
186,859
Son üye
Rheria