!Mete
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 129
hatırladığıma göre menu de ''optifine.net'' yazıyordu indirme linklerine geldiğim zaman optfine.net/ downloads yazıyordu doğru mudur ?https://optifine.net/downloads kendi sitesinden indirdiğin sürece sıkıntı çıkmaz. Güvenli
sodium deseniz optifine ile belki kapışır ama dediğiniz bence kötü 1.16.5 ağırlıklı oyniyan birisiyim hepsini denedim en iyisi optifine fps sonuçları kararlılık açısındanama artık optifine yerine fabulously optimized modpack kurmanı öneririm. 1.16dan beri optifine çokta bir işe yaramıyor artık ve bu modpackin yanında sönük. bi bak derim.
internete direk optifine yazarsan ilk çıkan sonuç sitenin kendisidir yüksek ihtimalle. Attığım link orjinal sitehatırladığıma göre menu de ''optifine.net'' yazıyordu indirme linklerine geldiğim zaman optfine.net/ downloads yazıyordu doğru mudur ?
modpackin temelinde sodium var zaten. sadece üstüne serverlara katılırkenki chunk yüklerkenki performansı güçlendiriyor. oyunun ram kullanımını daha optimize ediyor tek başına sodiuma kıyasla. o yüzden modpacki önerdim. modpack sodium temeli üzerine kurulu.optifinenin kendi sitesinden kurun bi sorun olmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sodium deseniz optifine ile belki kapışır ama dediğiniz bence kötü 1.16.5 ağırlıklı oyniyan birisiyim hepsini denedim en iyisi optifine fps sonuçları kararlılık açısından
biliyorum o yüzden önermedim sodiumun kendisidaha başarılı sadece sodiumun temellerini kulanıyor ve dediğim gibi optfine kendi kulanıcı deneyimime göre en iyisimodpackin temelinde sodium var zaten. sadece üstüne serverlara katılırkenki chunk yüklerkenki performansı güçlendiriyor. oyunun ram kullanımını daha optimize ediyor tek başına sodiuma kıyasla. o yüzden modpacki önerdim. modpack sodium temeli üzerine kurulu.