https://amzn.eu/d/fJmz2Z4
999TL
Oral-B Vitality Pro Mavi Elektrikli Diş Fırçası, 1 Diş Fırçası Başlığı, Braun Tasarımı
999TL
Oral-B Vitality Pro Mavi Elektrikli Diş Fırçası, 1 Diş Fırçası Başlığı, Braun Tasarımı
bende öyle düşünüyorum. çünkü dişçiler diş fırçalarken diş etinden başlayıp süpürerek fırçalayın diyorlar.En gereksiz teknolojik alet, şarjıydı başlığıydı. Mahallenizde markette 10-20₺ ye satılan normal diş fırçası ile bunun yaptığı herşeyi yapabilirsiniz. Ben yıllar önce aldım diş etlerime zarar vermişti çok çöpe attım, 40-50 dolar civarıydı.
amaç zaten dönerek ve titreşim vererek dişlerinizin arasına daha rahat girip sizin normal fırça ile alamadıklarınızı çıkarmak içindir ve biraz da diş taşı oluşumunu engeller "hali hazırda olanları almaz"En gereksiz teknolojik alet, şarjıydı başlığıydı. Mahallenizde markette 10-20₺ ye satılan normal diş fırçası ile bunun yaptığı herşeyi yapabilirsiniz. Ben yıllar önce aldım diş etlerime zarar vermişti çok çöpe attım, 40-50 dolar civarıydı.
İyi fiyatmış olsada alsak. Gayet kullanışlı oluyor yıllardır kullanıyorum diş etime daha hiç zarar vermediwatsonsdan 500e aldık
amaç zaten dönerek ve titreşim vererek dişlerinizin arasına daha rahat girip sizin normal fırça ile alamadıklarınızı çıkarmak içindir ve biraz da diş taşı oluşumunu engeller "hali hazırda olanları almaz"
yıllardır kullanıyorum benim kullandığımda düşük, orta, yüksek gibi modlar mevcut.
sağlık mezunuyum ağız dişte stajımı yapmıştım oradaki doktorların çoğu döner başlıklı diş fırçası öneriyordu
diş etlerin kanadıysa iyiye işaret zamanla azalıyor kanamaEn gereksiz teknolojik alet, şarjıydı başlığıydı. Mahallenizde markette 10-20₺ ye satılan normal diş fırçası ile bunun yaptığı herşeyi yapabilirsiniz. Ben yıllar önce aldım diş etlerime zarar vermişti çok çöpe attım, 40-50 dolar civarıydı.
Nasıl hocamwatsonsdan 500e aldık