yusuf544
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 803
SELAMÜN ALEYKÜM
Normalde bu ayın sonu citizen tsuyosa almaya karar vermiştim fakat bugün youtube de bir videoda orient saatlerde yüzde 33 indirim olduğunu görünce biraz bakiyim dedim modellerede baya indirim oluyor modellerde.bu 2 modelden hangisi daya iyidir ve aslan saat güvenilir mi? mağazası olmadığı için kolumada takığ bakamıyorum o yüzden büyük gelirmi acaba bu orient modeli
www.konyalisaat.com.tr
www.aslansaat.com
Normalde bu ayın sonu citizen tsuyosa almaya karar vermiştim fakat bugün youtube de bir videoda orient saatlerde yüzde 33 indirim olduğunu görünce biraz bakiyim dedim modellerede baya indirim oluyor modellerde.bu 2 modelden hangisi daya iyidir ve aslan saat güvenilir mi? mağazası olmadığı için kolumada takığ bakamıyorum o yüzden büyük gelirmi acaba bu orient modeli
Citizen Tsuyosa NJ0151-88L Kol Saati | Konyalı Saat
Citizen Tsuyosa NJ0151-88L Kol Saati Konyalı Saat'ten alınır! İhtiyacınıza ve tarzınıza en uygun erkek saatleri keşfetmek için tıklayın!
Orient Kurmalı Otomatik Erkek Kol Saati RA-AR0008E30B - Contemporary
Orient Kurmalı Otomatik Erkek Kol Saati RA-AR0008E30B Kurmalı Otomatik, Safir Kristal Cam, 5 ATM Suya Dayanıklılık, 41 mm Kasa Çapı, Contemporary Koleksiyonu Contemporary