Neler Yeni

Orijinal oyun almak...

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,177
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
he bu da var. son argümanınız tr desteği.
arkadaş hiç mi hayattan habersizsiniz?
dünyada en çok korsan kullanan ülkeler neresi?
çin rusya.
dünyada en çok aimbot gibi hileleri yazanlarn vatanı neresi?
yine çin ve rusya.
söyle bakalım sen kaç tane orjinal tr oyun gördün.
ya da sorayım sen hiç hayatında rusça ya da çince desteği olmayan oyun gördün mü?
haha atma ile sinirimi bozamasınız.
saçma argümanlarınızı da kendinize saklayın.
korsanın daha fazla fps verdiği derken? sadee olay fps değil ki. oyunlarda o launcher ve sistemlerin getirdiği ***** saptal buglar ne olacak? koşmayan karakterler? ayrıca r.g de sınırlı mı oyunlar? ben yüzlerce oyuna orjinal olarak sahibim zaten. ve bunların çoğu korsan iken daha keyifli. sana örnek vereyim. prince of persia 2009 un korsanına tr yama yüklenebiliyorken benim para verip aldığım steam sürümünde bu yok. yüklenemiyor. al sana gıcık edicek bir şey daha.
dediğim gibii saçma sapan argümanlarla gelmeyin. üzerim.
Son değil sana 10 tane daha argüman sayarım. En çok korsan kullanan Rusya bizden daha çok oyun satın aldığı için oyunlar Rusça'da çıkıyor orada korsan çok var diye oyun almayanda var diyemezsin. Buradaki kullanıcı Rusya'daki oyun satın alımından çok daha az oyun satın alıyor bu yüzden gelmiyor bu destek. 20 senelik oyunlar sayıp bu oyunların orijinali bozuk ben orijinal almam diye saçma bir argüman sunmaya çalışıyorsun. Eski Rockstar oyunları gibi bazı oyunları orijinal satın alıp korsanlarını indirip öyle oynuyorum bunda herhangi bir sıkıntı yok. Eğer oyunun orijinalinde sorun çıkıyorsa ki bu son 10 yılda çıkan oyunlardan max 3 tanesinde falan oyunu satın alıp korsanını indirip oynarsın bu kadar. Hala keyif diyorsun tamam daha fazla oyun keyfi yaşamak için git bir İtopya mağazası soy bakalım soyduğun mağazadan aldığın parçalarla daha iyi bir oyun deneyimi yaşarsın aynı mantıkla.

-Annatar-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,340
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
Ben korsana karşı değilim ve gerekirse kullanırım ama mümkün olduğunca orijinal alırım. Steamde yüksek oranla indirime giren oyunlara bakın. 5 dolar altına düşen kaliteli oyunlar oluyor. Epic games ve ubisoft gibi yerlerden bedava oyunları alın. Ucuz ve bedavaları toparlayın yani. Bizi yıllarca idare ettirir bunlar.

TahinPekmez

80+ Silver
arkadaşlar bende 3 senedir full orjinal aliyorum ama zamlardan sonra spiderman remestered ve alan wake 2 almak istiyorum.ama bir türlü başaramadım. param var ama.pahali geliyor bana.indirimde 600 tl biri 700 tl biri. kuponla 900 tl yapiyor ikisi. ama elhamdülillah muslumaniz alacaksak alacaz mi almayacaksak oynamiyacaz mi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Hami
Son değil sana 10 tane daha argüman sayarım. En çok korsan kullanan Rusya bizden daha çok oyun satın aldığı için oyunlar Rusça'da çıkıyor orada korsan çok var diye oyun almayanda var diyemezsin. Buradaki kullanıcı Rusya'daki oyun satın alımından çok daha az oyun satın alıyor bu yüzden gelmiyor bu destek. 20 senelik oyunlar sayıp bu oyunların orijinali bozuk ben orijinal almam diye saçma bir argüman sunmaya çalışıyorsun. Eski Rockstar oyunları gibi bazı oyunları orijinal satın alıp korsanlarını indirip öyle oynuyorum bunda herhangi bir sıkıntı yok. Eğer oyunun orijinalinde sorun çıkıyorsa ki bu son 10 yılda çıkan oyunlardan max 3 tanesinde falan oyunu satın alıp korsanını indirip oynarsın bu kadar. Hala keyif diyorsun tamam daha fazla oyun keyfi yaşamak için git bir İtopya mağazası soy bakalım soyduğun mağazadan aldığın parçalarla daha iyi bir oyun deneyimi yaşarsın aynı mantıkla.
bak hala farazi konuşuyorsun. bak güzel kardeşim bi kere daha demiyeceğim.
bu oyunların hali hazırda orjinal lisansları bende var.
ancak emek saygı sadece parayı ödeyenin yükümlülüğü değildir.
ben birine para veriyorsam karşılığını beklemez miyhim? darksiders. bu oyunun orjinal sürümü hd6850 de bile zar zor 30 fps yi görebiliyorsa ama korsanını indirmiş bi çocuk hd3850 gibi b kartla 60 fps oynuyorsa yemişim senin ben hakkını da hukukunu da.
pubg ye gir. cs ye gir.-sanırım senin bu oyunları açıcak pc yi alıcak paran yok. o kadar fakirsin ki bu oyunların halinden haberin yok. ki kendin gibi sanıyorsun bizi.- ya da bf ye gir. ki bf bu gün kaç para?30 dolar. bak sana 30 dolar demişim. bu oyunlar lisanslı halde bende. peki serverine girince ne ile karşılaşıyorum? bir ufak dosya ile korsanı indirip onunla ea sunucusuna girebilmiş bir akıllı, aimbotu da açmış uçanı kaçanı base noktasından vuruyor.
bak ben gbu oyunları parasını verip almışım.
windowsum lisanslı.
gram hile yok.
senin belki şu toksik tavırlarınla hayal bile edemeyeceğin temizlikte cs geçmişim var. takımıma küfür bile etmeyen arkadaşlar geliyor. ama karşıya her nasılsa hala hile geliyor?

bak senin kafa gene basmadı. ben basıcak şekilde söyliyim. aimbotu engelleyemiyoz abi diye ağlayan ama senin paranı hatır hatır yiyen o yapımcı ve yayıncılar, nedense pubg de uc hilesini 1 günde banlıyabiliyor? aimbotu engelleyemiyorum ama 1 doları bile indirimli alırsan seni sonsuza kadar banlarım diyen bir yapımcıyı savunuyorsun bana.
yine kafan basmamış olabilir. anlıyporum. zaten anlayacak zeka kapasiten olsa ilk mesajımdan anlardın.
bak ben çeşitli firmalarda teknik servis işleri yaparım. benim işim senin o eline aldığın pc deki elektronik aksamı adam etmek. benim programla işim olmaz. bu aralar bir firmada koruma amaçllı üretimler yapıyorum. tam 9 ay arge sonunda 5 yıllık bir projenin çöpe atılmasını engelledim. bu gün proje sahibi sadece 1 2 parça modifiyesi ile kurduğumuz cihazı istediği güçlere ayarlıyabilir. cihaz yıllarca çalışacak dayanıklılılkta. vs vs vs.
neden bunları anlatıyorum? çünkü o 9 aylık süreçte 2 defa üst üste arza yaşayan müşteri 3. seferde kavga çıkarıyor. kısacası parasının karşılığını istiyor.
eh ben türk kullanıcısı olarak senin de bahsettiğn dil desteği gelmiyen, parasını verdiğimde girdiğim oyuna bedavadan giriş yolunu bulan über zekayı banlamıyan, aimbotu engellemiyen, benim hesapllarımın çalınmasına kadar giden güvenlik açıklarına sahip oyunlar yapan-bu yaşandı- yapan firmaları savunuyorsun. ve diyorsun ki korsan emeğe saygısızlık şu bu.
ben de sana sorarım. parasını verdiğim oyunda neden enayi gibi hissettiriliyorum?;
sen paranı ver. oyununu oyna. ama korsan oyun oynayana karışma. çünkü bu konuda en çok sallayanlar en çok hile yapan ya da wen çok korsan oyun oynayan kişilerdir.
tekrar ediyim. bu oyunlara hali hazırda orjinal sahibim. gelip de bana bu kouda demogoji yapma. gerçekten komik duruma düşüyorsun.

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,177
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
bak hala farazi konuşuyorsun. bak güzel kardeşim bi kere daha demiyeceğim.
bu oyunların hali hazırda orjinal lisansları bende var.
ancak emek saygı sadece parayı ödeyenin yükümlülüğü değildir.
ben birine para veriyorsam karşılığını beklemez miyhim? darksiders. bu oyunun orjinal sürümü hd6850 de bile zar zor 30 fps yi görebiliyorsa ama korsanını indirmiş bi çocuk hd3850 gibi b kartla 60 fps oynuyorsa yemişim senin ben hakkını da hukukunu da.
PUBG ye gir. cs ye gir.-sanırım senin bu oyunları açıcak pc yi alıcak paran yok. o kadar fakirsin ki bu oyunların halinden haberin yok. ki kendin gibi sanıyorsun bizi.- ya da bf ye gir. ki bf bu gün kaç para?30 dolar. bak sana 30 dolar demişim. bu oyunlar lisanslı halde bende. peki serverine girince ne ile karşılaşıyorum? bir ufak dosya ile korsanı indirip onunla ea sunucusuna girebilmiş bir akıllı, aimbotu da açmış uçanı kaçanı base noktasından vuruyor.
bak ben gbu oyunları parasını verip almışım.
windowsum lisanslı.
gram hile yok.
senin belki şu toksik tavırlarınla hayal bile edemeyeceğin temizlikte cs geçmişim var. takımıma küfür bile etmeyen arkadaşlar geliyor. ama karşıya her nasılsa hala hile geliyor?

bak senin kafa gene basmadı. ben basıcak şekilde söyliyim. aimbotu engelleyemiyoz abi diye ağlayan ama senin paranı hatır hatır yiyen o yapımcı ve yayıncılar, nedense PUBG de uc hilesini 1 günde banlıyabiliyor? aimbotu engelleyemiyorum ama 1 doları bile indirimli alırsan seni sonsuza kadar banlarım diyen bir yapımcıyı savunuyorsun bana.
yine kafan basmamış olabilir. anlıyporum. zaten anlayacak zeka kapasiten olsa ilk mesajımdan anlardın.
bak ben çeşitli firmalarda teknik servis işleri yaparım. benim işim senin o eline aldığın pc deki elektronik aksamı adam etmek. benim programla işim olmaz. bu aralar bir firmada koruma amaçllı üretimler yapıyorum. tam 9 ay arge sonunda 5 yıllık bir projenin çöpe atılmasını engelledim. bu gün proje sahibi sadece 1 2 parça modifiyesi ile kurduğumuz cihazı istediği güçlere ayarlıyabilir. cihaz yıllarca çalışacak dayanıklılılkta. vs vs vs.
neden bunları anlatıyorum? çünkü o 9 aylık süreçte 2 defa üst üste arza yaşayan müşteri 3. seferde kavga çıkarıyor. kısacası parasının karşılığını istiyor.
eh ben türk kullanıcısı olarak senin de bahsettiğn dil desteği gelmiyen, parasını verdiğimde girdiğim oyuna bedavadan giriş yolunu bulan über zekayı banlamıyan, aimbotu engellemiyen, benim hesapllarımın çalınmasına kadar giden güvenlik açıklarına sahip oyunlar yapan-bu yaşandı- yapan firmaları savunuyorsun. ve diyorsun ki korsan emeğe saygısızlık şu bu.
ben de sana sorarım. parasını verdiğim oyunda neden enayi gibi hissettiriliyorum?;
sen paranı ver. oyununu oyna. ama korsan oyun oynayana karışma. çünkü bu konuda en çok sallayanlar en çok hile yapan ya da wen çok korsan oyun oynayan kişilerdir.
tekrar ediyim. bu oyunlara hali hazırda orjinal sahibim. gelip de bana bu kouda demogoji yapma. gerçekten komik duruma düşüyorsun.
20 yıllık oyunlardan örnek verme demiştim gene 13 senelik bir oyundan örnek vermişsin neyse başlayayım.

Eğer bir oyunun orjinali korsan versiyonundan daha kötüyse o oyunu oynamak zorunda olmadığını veya satın aldıktan sonra korsanını da indirebileceğini söylemiştim. Sen o oyuna sahipsen daha kötü fps veriyorsa istersen korsanını indir ama önce oyunu satın al. Oyunun orijinalinin kötü olması sadece korsanını oynama hakkını vermiyor sana. Ayrıca dediğin şeye baktım bir dosya indirip kurunca düzelen bir sorun.
Vuracak bir şey bulamayınca aşağılamaya çalışmışsın aynı şekilde cevap vereceğim bu yüzden. Merak etme saydığın oyunları senden önce oynadım ve o tüm oyunlar bende lisanslı şekilde. Nasıl başardığını anlamadığım bir şekilde VAC sisteminden vurmaya çalışmışsın. Eğer hoşnut değilsen oynama bu kadar basit. Elbette yapımcılara kızabilirsin, eleştiri yapabilirsin ki bunları da çok yaptım. Hemen banlanıyor dediğin UC hileleri ile aimbot hileleri aynı mantıkta çalışmıyor, UC hilesinin tespit edilmesi çok kolay olduğundan çatır çatır banlayabiliyorlar. Bu dediğin aimbot tarzı hilelerin yapım şekli çok daha farklı ve oyun ne kadar anti-cheat geliştirirse geliştirsin hileleri hala tam olarak fixleyemezler her türlü içinde bir açık çıkar, bana bugün içinde hile olmayan bir tane bile oyun sayamazsın. Eğer bir yapımcının seni enayi yerine koyduğunu düşünüyorsan oyunu satın alma, iade et, direkt oyunu oynama, sana oyunu oyna diyen birisi yok. ''Yapımcılar şunu yapmış oyunu kötü yapmışlar bu yüzden korsan oynayanlara karışma/yapımcıları savunma'' demek seni epey komik duruma düşürüyor ayrıca çünkü alakası yok bu iki şeyin. Ford kötü araba üretiyor diye kendini enayi gibi hissediyorsan arabayı da mı çalacaksın bu mantıkla gidersen? Çözümün basit Ford almazsın gidersin Volvo alırsın. Yazdığın şeyi tekrar oku dediğin şey buna çıkıyor. Eğer PUBG'deki hileden rahatsızsan Fortnite oynarsın. Darksiders'ta FPS'in düşük diye kendini enayi gibi hissediyorsan Dark Sector alıp onu oynarsın. Kimse zorla oynatmıyor ya sana. Hür iraden varken oyunu oynamayabilirsin. Yukarıda da dediğim gibi hile konusunda ya da saçma adaptasyonlar konusunda istediğin kadar yapımcıları eleştirebilirsin bu konuda yapımcıları savunmuyorum. Savunduğum fikir korsan=hırsızlık. Bunu söylemem neden bu kadar batıyor cidden anlamadım. Oyunun kötü adapte edilmesini de savunmuyorum. Savunduğum şey en başından beri aynı. korsan=hırsızlık.

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Hami
batan burda benim. baksana gene destanb yazmışsın.
dediklerimi de okumuyor. okuduğun kısımları kafana göre anlıyorsu. hadi canım iyi günler. sen kerizlenmeye devam et. ver nparanı. karşına para vermeden oyuna girip hile açan rakiplerinle mutlu mesut oyna. umarım reelde karşıma gelirsin de kim olduğnıu hatırlarım. senin paranı alır vermem gereken ürünü vermem. o zaman ben emeğinin karşılığnı ödedim diye gönül rahatlığı ile uyursun. tabii karşılık alamayınca ne hissedersin bana ne? sen çünkü birine para verdiğnde karşılığını alamamak ne demek bilmiyorsun. çünkü senin hiçbir oyuna para verdiğini düşünmüyorum. kesin o bf de beleşten dalip aimbot açanlardan birisisin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

EPİCGAMES daha ölmedi hocam, orjinal almaya devam :D:D:D
bahsettiğm sistemin içinden geçen hileye boğan oyunlar genelde epicten ama :D 275 oyun var. öyle keyifsiz ki unutup aynısını gidip steamdan alıyorum ister inan ister inanma.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,947
Üyeler
161,362
Son üye
cakil
Top Bottom