Remi
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,177
- İsim
- Mustafa Yüksel
- İlgilendiği Kategoriler
- Bilim, Tarih
- @remileas
- Discord
- lrearis
Son değil sana 10 tane daha argüman sayarım. En çok korsan kullanan Rusya bizden daha çok oyun satın aldığı için oyunlar Rusça'da çıkıyor orada korsan çok var diye oyun almayanda var diyemezsin. Buradaki kullanıcı Rusya'daki oyun satın alımından çok daha az oyun satın alıyor bu yüzden gelmiyor bu destek. 20 senelik oyunlar sayıp bu oyunların orijinali bozuk ben orijinal almam diye saçma bir argüman sunmaya çalışıyorsun. Eski Rockstar oyunları gibi bazı oyunları orijinal satın alıp korsanlarını indirip öyle oynuyorum bunda herhangi bir sıkıntı yok. Eğer oyunun orijinalinde sorun çıkıyorsa ki bu son 10 yılda çıkan oyunlardan max 3 tanesinde falan oyunu satın alıp korsanını indirip oynarsın bu kadar. Hala keyif diyorsun tamam daha fazla oyun keyfi yaşamak için git bir İtopya mağazası soy bakalım soyduğun mağazadan aldığın parçalarla daha iyi bir oyun deneyimi yaşarsın aynı mantıkla.he bu da var. son argümanınız tr desteği.
arkadaş hiç mi hayattan habersizsiniz?
dünyada en çok korsan kullanan ülkeler neresi?
çin rusya.
dünyada en çok aimbot gibi hileleri yazanlarn vatanı neresi?
yine çin ve rusya.
söyle bakalım sen kaç tane orjinal tr oyun gördün.
ya da sorayım sen hiç hayatında rusça ya da çince desteği olmayan oyun gördün mü?
haha atma ile sinirimi bozamasınız.
saçma argümanlarınızı da kendinize saklayın.
korsanın daha fazla fps verdiği derken? sadee olay fps değil ki. oyunlarda o launcher ve sistemlerin getirdiği ***** saptal buglar ne olacak? koşmayan karakterler? ayrıca r.g de sınırlı mı oyunlar? ben yüzlerce oyuna orjinal olarak sahibim zaten. ve bunların çoğu korsan iken daha keyifli. sana örnek vereyim. prince of persia 2009 un korsanına tr yama yüklenebiliyorken benim para verip aldığım steam sürümünde bu yok. yüklenemiyor. al sana gıcık edicek bir şey daha.
dediğim gibii saçma sapan argümanlarla gelmeyin. üzerim.