abi ara barça
80+
- Reaksiyon skoru
- 33
Arkadaşlar yeni bir laptop aldım ve w10 kurucam onun için ürün anahtarı gerekli ucuz satılan yerler var fakat güvenilir mi önerisi olan var mı ?
N11den 50 TL'ye aldım sorun yaşamadım, bazıları çok ucuza alıyor istediğin satıcıdan alabilirsin (n11,gitti gidiyor gibi sitelerde) sorun çıkarsa satıcıya ulaşırsın.Arkadaşlar yeni bir laptop aldım ve w10 kurucam onun için ürün anahtarı gerekli ucuz satılan yerler var fakat güvenilir mi önerisi olan var mı ?
5 liramı![]()
Windows 10 Pro Lisans Anahtarı - Lazımbana'da
Windows 10 Pro Lisans Anahtarı en ucuz fiyatlarla Lazımbana.com'da, Bu ürünü farklı ödeme seçenekleri ile güvenle satın almak için hemen tıklayın!www.lazimbana.com
burdan al ekstra para vermene gerek yok.
Asus Rog Strix x670 alınca bari burdan alıp deneyeyim5 liramıkaç ay dayanıyor ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sürelimi süresizmi yani hayatımda ilk defa görüyorum şakamı bu![]()
Oem ile farkı ne![]()
Wİndows 10 Pro Lisans, Windows 10 Pro Key, Windows 10 Lisans, Windows 10
Yazilimbudur.com Windows 10 , microsoft office ürünleri Ve işletim sistemi yazılımlarının tedarikçisi . Aynı zamanda Bilgisayar OEM ürün tedarikçisidir.www.yazilimbudur.com
Windows 10 pro ile bir işin yoksa gerek yok pro'ya home yetecektir bir şirket veya ofis çalışanı değilsen gerek yok pro'ya.Arkadaşlar yeni bir laptop aldım ve w10 kurucam onun için ürün anahtarı gerekli ucuz satılan yerler var fakat güvenilir mi önerisi olan var mı ?
bunu kullanıyorum coğu arkadaşımda kullanıyor.format atınca gitmez anakart değiştirince gider.sonsuza kadar gider hocam.5 liramıkaç ay dayanıyor ?
sürelimi süresizmi yani hayatımda ilk defa görüyorum şakamı bu
Asus Rog Strix x670 alınca bari burdan alıp deneyeyimiyimiş baya fiyatı. ❤ @Muri
@Muri sen burdan hiç satın aldın mı ? Format atınca lisans gidiyor mu, kalıyor mu ?
donanimarsivi.com