Orijinal Windows 10 Pro oem key nerden alınır

Reaksiyon skoru
33
Arkadaşlar yeni bir laptop aldım ve w10 kurucam onun için ürün anahtarı gerekli ucuz satılan yerler var fakat güvenilir mi önerisi olan var mı ?

Arkadaşlar yeni bir laptop aldım ve w10 kurucam onun için ürün anahtarı gerekli ucuz satılan yerler var fakat güvenilir mi önerisi olan var mı ?
N11den 50 TL'ye aldım sorun yaşamadım, bazıları çok ucuza alıyor istediğin satıcıdan alabilirsin (n11,gitti gidiyor gibi sitelerde) sorun çıkarsa satıcıya ulaşırsın.

burdan al ekstra para vermene gerek yok.

burdan al ekstra para vermene gerek yok.
5 liramı :D kaç ay dayanıyor ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sürelimi süresizmi yani hayatımda ilk defa görüyorum şakamı bu :D

Asus Rog Strix x670 alınca bari burdan alıp deneyeyim :D iyimiş baya fiyatı. ❤ @Muri

@Muri sen burdan hiç satın aldın mı ? Format atınca lisans gidiyor mu, kalıyor mu ?

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Muri
Windows 10 pro ile bir işin yoksa gerek yok pro'ya home yetecektir bir şirket veya ofis çalışanı değilsen gerek yok pro'ya.

Asus Rog Strix x670 alınca bari burdan alıp deneyeyim :D iyimiş baya fiyatı. ❤ @Muri

@Muri sen burdan hiç satın aldın mı ? Format atınca lisans gidiyor mu, kalıyor mu ?
bunu kullanıyorum coğu arkadaşımda kullanıyor.format atınca gitmez anakart değiştirince gider.sonsuza kadar gider hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,589
Üyeler
186,212
Son üye
DubaiCup
Geri