Neler Yeni

Orjinal Oyun vs Korsan Oyun

volki24

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Volkan Günaçtı
Arkadaşlar merhaba aklımı kurcalayan bir soru var orjinal oyun ile korsan oyunun ne farkı var multiplayer hariç bariz bir farkı var mı ? Death Stranding oyununu beğeniyorum ve 50-60 lira olsa satın alıp oynicam ancak 200tlden aşağı değil ve torrentten indirip oynamayı düşünüyorum şuana kadar pcde korsan bir şey yüklemedim ne zararı olur ne farkı olur neler düşünüyorsunuz ?

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
gidip bir korsan oyun sitesindeki en dandik görünen tuşa basarsan garanti virüs girer. düzgün bir şekilde indirirsen sıkıntı yok o oyun gerçekten çok pahalı

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,589
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Arkadaşlar merhaba aklımı kurcalayan bir soru var orjinal oyun ile korsan oyunun ne farkı var multiplayer hariç bariz bir farkı var mı ? Death Stranding oyununu beğeniyorum ve 50-60 lira olsa satın alıp oynicam ancak 200tlden aşağı değil ve torrentten indirip oynamayı düşünüyorum şuana kadar pcde korsan bir şey yüklemedim ne zararı olur ne farkı olur neler düşünüyorsunuz ?
Virüs kapabilir bilgisayarın.Kasmalar olabilir.Eksik dosya çıkabilir oynayamayabilirsin.Torrentin eksilerini sayarsak sabaha kadar sayarız böyle.Fakat paran yoksada indirebilirsin pahalı çünkü.

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Korsan önermiyorum. Her emeğin bir karşılığı vardır ki bu da oyun tarafında oyunun fiyatıdır. Torrent oyun indirmek emek hırsızılığıdır benim gözümde. Madem oynamak istiyorsunuz, para biriktirip almaya çalışın.

abcd1234

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Eski bir Torrent kullanıcısı olarak aklın varsa Torrent (İllegal Yazılım) kullanmazsın. Şaka yapmıyorum bilgisayarımdan oldum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Korsan önermiyorum. Her emeğin bir karşılığı vardır ki bu da oyun tarafında oyunun fiyatıdır. Torrent oyun indirmek emek hırsızılığıdır benim gözümde. Madem oynamak istiyorsunuz, para biriktirip almaya çalışın.
Emek bir yana bilgisayarının sonu gerçekten çok kötü oluyor.

volki24

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Volkan Günaçtı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ya Tr koşullarında bilgisayar zor topluyoruz ben oyuna 300-400 tl zaten veremem bu oyunun kendisi çok pahalı torrent konusunda da düzgün indirip kurarsan bir şey olmaz diyen de çok zarar verdi pcye şöyle kötü diyen de çok ben anlamadım valla

Eski bir Torrent kullanıcısı olarak aklın varsa Torrent (İllegal Yazılım) kullanmazsın. Şaka yapmıyorum bilgisayarımdan oldum.

Emek bir yana bilgisayarının sonu gerçekten çok kötü oluyor.
Ne oldu ki en fazla formatlarsın

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Ya Tr koşullarında bilgisayar zor topluyoruz ben oyuna 300-400 TL zaten veremem bu oyunun kendisi çok pahalı torrent konusunda da düzgün indirip kurarsan bir şey olmaz diyen de çok zarar verdi pcye şöyle kötü diyen de çok ben anlamadım valla
Son derece haklısın, oyunlar olmaması gerektiği kadar pahalı ülkede ama bu durum torrent indirmeyi legalize eden bir durum değil maalesef.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
berkay enes demir
indirmeyi doğru bilirsen hiç bir şey olmaz ben defalarca indirdim azıcık bilmen gerekir arkadaşlar korsanı yanlış anlamış sanırım tabikide böyle bir ihtimal var ama

belirli siteler var bu sitelerde çeşitli link kısaltma sileri kullaniyo bunları doğru bir şekilde geçtiğinden emin ol yoksa link kısaltma sitelinde genellikle daha fazla gelsin diye 18+ reklam yada 80 liralık kod gelcek onu kabul etme vs oliyo onları kapa direk am sitesinden değişir

diyelimmi direk indirdin sıkıntısız hiç bir olmaz offine bir oyuna o kadar para vermek gereksiz

ama doğru şekilde indirmen gerek

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,589
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Her emeğin karşılığı vardır fakat Türkiyede bu emek ödenecek bir mevla değil maalesef.

Excator23cm

80+ Gold
Hiçbir farkı yok

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Bazı oyunlara cidden 200-300tl verilmiyor.
Korsanı önermiyorum ama indirmesini biliyorsan sorun olmaz.

Top Bottom