Emirhan Dost
80+
- Bütçe
- 1500
Selam Orta Bütçeli Kulaklık Önerisi Yaparmısınız Max. Bütçe 150 Dolar.
Yardımcı Olursanız Sevinirim ❤
![Beaming face with smiling eyes :grin: 😁](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f601.png)
orta diyince 150 200 sandım ama hyperx cloud 2 al derimSelam Orta Bütçeli Kulaklık Önerisi Yaparmısınız Max. Bütçe 150 Dolar.Yardımcı Olursanız Sevinirim ❤
Türkiye'de mi yaşıyorsunuz
evet hediye olarak gelecek amerikadanTürkiye'de mi yaşıyorsunuz?![]()
cloud 2'mi alpha s'miorta diyince 150 200 sandım ama hyperx cloud 2 al derim
kardeş ben 1200-1500 liralık ürünler diyorum sen fiyat performans diyorsun :/orta bütceli derken fiyat anlamadım ama gende öneriyim f/p ürünü
Game Power Kirazu
bence cloud 2 nin konforu iyi ama alpha yı daha takmadım clud 2 alırsan memnun olursunMesaj otomatik birleştirildi:
cloud 2'mi alpha s'mi
Hayırlı olsun şimdiden. Benim önerim Cloud 2 veya Alpha S olacaktır. Asus da kaliteli duruyor fakat onun hakkında bir fikrim yok maalesef.Mesaj otomatik birleştirildi:
cloud 2'mi alpha s'mi
Orta bütçeli demek yerine başlıkta bütçenizi belirtmeniz yararınıza olur.Selam Orta Bütçeli Kulaklık Önerisi Yaparmısınız Max. Bütçe 150 Dolar.Yardımcı Olursanız Sevinirim ❤
yazmış oldugum gibi orta bütceli derken ne dedigini bilemedim bide 1000-1500 orta bütceye ne zaman girdi yakardeş ben 1200-1500 liralık ürünler diyorum sen fiyat performans diyorsun :/
twitcherler shenheiser alıyoyazmış oldugum gibi orta bütceli derken ne dedigini bilemedim bide 1000-1500 orta bütceye ne zaman girdi ya![]()