15-20 bin arasıBütçe belirtirsen daha iyi yardımcı olunur.
Ben aldığımda 9kydı 1.5 ay önce aldım ekranı 120hz ve genel olarak okul ve iş için isteyenlerin istediğini fazlasıyla karşılıyor. Hatta arada girip oyun bile oynuyorum. Ekranı 120hz olduğu için internet sitelerinde sayfayı aşağı kaydırırken o bakıcılığı hissediyorsunuz. Bu arada bütçe belirtirseniz daha iyi olur. Kimine göre 10k ucuzdur kimine göre çok fazladır.Hem ofis işleri hem de arada oyun oynamak için kullanacağım bir laptop istiyorum. Orta seviyeler ne kadar fiyatlarda bilmiyorum, siz bana örnekleri verirseniz, öneride bulunursanız sevinirim.
Bütçeniz 20ye kadar çıkıyorsa güzel laptoplar çıkar.15-20 bin arası
15-18 olması ilk tercihim tabii. Öneri alırım.Ben aldığımda 9kydı 1.5 ay önce aldım ekranı 120hz ve genel olarak okul ve iş için isteyenlerin istediğini fazlasıyla karşılıyor. Hatta arada girip oyun bile oynuyorum. Ekranı 120hz olduğu için internet sitelerinde sayfayı aşağı kaydırırken o bakıcılığı hissediyorsunuz. Bu arada bütçe belirtirseniz daha iyi olur. Kimine göre 10k ucuzdur kimine göre çok fazladır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bütçeniz 20ye kadar çıkıyorsa güzel laptoplar çıkar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mac öneririm fakat arada oyun oynarım diyorsunuz bu yüzden alınmaz.
Hocam yeşil forum ve mavi foruma da bir sorun.15-18 olması ilk tercihim tabii. Öneri alırım.