Neler Yeni

Yardım Orta ve uzun vadeli yatırım aracı arıyorum

sadık123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
A.
22 yaşımda memurum. Orta ve uzun vadeli olacak şekilde 2 yatırım aracı arıyorum. Birisi 4-5 yıl sonra araba/düğün veya gezi amaçlı kullanmak için.Diğeri ise 10 yıl veya daha uzun süreli olacak şekilde yatırım olsun diye.Aklımda BES yaptırmak var ama nedir ne değildir pek bilgim yok. Yüksek ihtimalle buraya göre yatırım yapmayacağım sadece fikir almak istiyorum.

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,308
İsim
Donald
Yatırım tavsiyesi vermek yasak kimse sana onu bunu al diyemez

reddite git finans subredditleri var orlarda konusuluyor, bilgili herifler de var.

22 yaşımda memurum. Orta ve uzun vadeli olacak şekilde 2 yatırım aracı arıyorum. Birisi 4-5 yıl sonra araba/düğün veya gezi amaçlı kullanmak için.Diğeri ise 10 yıl veya daha uzun süreli olacak şekilde yatırım olsun diye.Aklımda BES yaptırmak var ama nedir ne değildir pek bilgim yok. Yüksek ihtimalle buraya göre yatırım yapmayacağım sadece fikir almak istiyorum.
Prof Demirtaş twitterında ücretl abonelik alıp analiz ve içeriklerini okumakla başlayabilirsin.

epalo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Durmuş T.
Merhaba konu dışı olacak ama sizin sistem ilk toplamada açılmış sonrasında sorun olmuştu çözebildiniz mi sorun neymiş?

sadık123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
A.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba konu dışı olacak ama sizin sistem ilk toplamada açılmış sonrasında sorun olmuştu çözebildiniz mi sorun neymiş?
Yok hocam çözemedim sıkıntıyı anakart ram ve işlemciyi garantiye gönderdim ilk etapta

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,851
Üyeler
160,612
Son üye
emres7s
Top Bottom